SLY Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 rares te rog sa i raspunzi la intrebare,cum se poate slabi 10-15 kile intr un timp scurt? Quote
F&F Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Dacă chiar vrea sa slăbească, să-și dea demisia și sa trăiască din șomaj. Varianta cu slăbit din dragoste nu i se aplica. Quote
Flappy Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 slabit din dragoste sau din sex? eu fac o diferenta clara aici. Quote
F&F Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 ce vrei sa insinuezi?Ca nu am primit invitație, asadar încă nu e stabilita. Quote
SLY Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 invitatie? lol vei fi nasu mare rares,da tu inca nici n o stii Quote
Simi ON Posted April 6, 2014 Author Report Posted April 6, 2014 Nu din secs Ce nunta, unde cand cum. Raresh, nu-mi spune pe ocolite - ÅŸerpuiala a dat roade? Si tante Pusha? Cum se impaca cu ideea? 1 Quote
Simi ON Posted April 6, 2014 Author Report Posted April 6, 2014 PS: n-am cum sa-mi dau demisia, ca as da-o Ala cu nasu mare e Kip. Io nu ma bag. Unde? Quote
F&F Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Similea e administrator. Nu la bloc. Cu toate ca ar vrea și acolo. Quote
Simi ON Posted April 6, 2014 Author Report Posted April 6, 2014 Raresh, ai de gand sa-ti traiesti viata clasic? Nu vrei sa faci ceva extraordinar din tine? Quote
umbrella Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 o saptamana de cand am inceput detoxifierea pentru stomac ficat si altele fara zaharuri , mucegaiuri si drojdii fara carbohidrati, carne de porc si de aici o imaginatie bogata verdeturi cat cuprinde, seminte in limitele admise(nuci samburi de caise(6 pe zi),seminte floarea soarelui, dovleac, arahide,migdale,toate crude) radacinoase legume a la gogo( crude, supe creme plus toate condimentele din lume) carne de vita ,pui curcan(fiarta sau gratar) plus oua dintre lactate doar iaurt, kefir si branza dulce(toate facute in casa pentru probiotice) iaurturile obtinute din lapte pasteurizat poti face piπ pe ele( nu sunt vii) si clar fara alcool (ficatul il transforma in zahar) sa vedem cat pot duce Quote
WLF Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Exact asa am facut si eu. Am mai luat si LIV52 vreo 2 luni parca. Am 83 kile acum. Daca vreti va pun un before and after, ca e diferenta enorma fata de cat aveam acum vreo 3 ani la maximul atins ever de 116 kile. Quote
umbrella Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 da eu iau spirulina am uitat sa trec peste( nu de acvacultura) Quote
Guest Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 si eu am inceput ceva de genu'. da'i mai dau seara cu 2-3 pahare de vin. 74 de kile, de la 82-83 cat aveam anu' trecut. sau 95 acu' 10 ani. Quote
umbrella Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 ii mai dau seara cu 2-3 pahare de vin. eu am cam turnat in mine, asa ca o pauza de 2 luni nu strica Quote
Recommended Posts