Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa nu-ți mai faci poza când îți cântă lăutaru.

PS.

Buna sara, Sam. Ce părere ai despre călătoria epica a colegului Wlf?

• 1 month later...
Posted (edited)

Bun. Care e cea mai rapida metoda de slabire...

Despre asta discutam aici. Se pot pierde 10, 15, 20 de kilograme intr-un timp scurt?

"Omul nu a fost creat sa stea si sa primeasca mura-n gura. Este o fiinta activa si asa trebuie sa ramana. D-aia sunt o gramada de grasi care se plang ca sunt grasi si tin diete, de care sunt sigur ca acum cateva zeci de ani nu existau."

Edited by RareÈ™
  • Upvote 1
Posted

Pe Rares il mananca pe chelie, niciodata in cur.

se zice ca vara asta si a facut implant.

unde?

Posted

Se pot pierde 10, 15, 20 de kilograme intr-un timp scurt?

in anumite forme agresive de cancer, da.

misca-ti onorabilul cur la sala si nu mai manca toate bombele alea, gen mamaliga cu paine si cartofi.

• Upvote 1
Posted

similea are impresia ca si face un bine fiind "vegetarian",a se observa ghilimelele

singurul avantaj ar fi ca intr adevar,sunt reduse toxinele din anumite carnuri care produc radicali liberi in organism si accelereaza procesul de imbatranire

pe de alta parte,dieta lui e formata in proportie de peste 80% din carbohidrati simpli + complecsi si fibre

o combinatie nefasta,care duce automat la incetinirea metabolismului si ingrasare

carnea contine aminoacizi,printre care l carnitina si alti aminoacizi care au rol important in procesul de ardere a grasimilor.,ca sa nu mai vorbesc de proteina,greu de obtinut dintr o alimentatie cu precadere vegetariana

e o tampenie sa nu consumi carne deloc dupa parerea mea.nu zice nimeni ca trebuie sa bagi ceafa de porc ca n spitalu de urgenta,dar carnea alba de pui sau curcan,pestele sau carnea de vita nu au contraindicatii serioase si punand in balanta ai mai multe avantaje decat dezavantaje asupra sanatatii generale a organismului

asta i ultima mea postare referitor la dilemele lui similea,ca oricum ne racim gura de pomana

• Upvote 1
Posted (edited)

Cel mai nasol e ca mananca multa paine si cartofi. Practic cei mai prosti carbohidrati. Potolesc foamea, proteine cam 0, valoare energetica mica.

Edited by Bogdan
Posted

NU MANANC CARTOFI decât, eventual, o data la 3 luni.

Roșii, brânză, salata

Doua oua

Seara salata.

Grețos. Si, la vreo 2 saptamani, imi bag chicioarele si halesc si pâne,mamaliga. plus ceva dulce

paradoxu e ca nu-s cantitati mari, mananc mai putin decat slabanogii mei amici

insa sedentarismul, fumatul... deci da, ma ingraÈ™ si cu aer. cand am slabit 20 de kile (acu am pus 10 la loc) am facut foame ca la puscarie :)

Posted

PS: pâinea e făcută in casa, minim 50% tarate de grau, de la moara

Legumele, pe cat cu putință, de tara,curate. Lactatele la fel.

Cert e ca și-o jumate de covrig uscat daca as hali, imediat ma doare burtoiu de crap

Uuu

Le fac de luni :)