Simi ON Posted April 29, 2014 Author Report Posted April 29, 2014 Gtfo, asta era topic pentru mine mă ® Quote
Pole Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 abia astept sa implineasca o zdreanta 18 ani. 5 Quote
SLY Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 totusi nu pot sa mi l imaginez pe blue la 95 de kile Quote
Pole Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 iti dai seama SLY, snifaitoarea aia de zici ca-i dr. Taub, pe o mecla din aia rotonda, ca o luna plina ? lol, nu imi vine in cap decat Pinguinul din Batman ))))))))) 3 Quote
Guest Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 pupa-m-ai la snifaitoarea de sub buric. Quote
WLF Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Pai si ce mixai ma cand erai gras, manele? Romeo Fantastik vs Salam? Quote
Simi ON Posted July 31, 2014 Author Report Posted July 31, 2014 da de asta ce parere aveti bre? http://www.body-time.ro/ Quote
Pole Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 eu cand aud din astea cu, slabire uluitoare facand miscare numai 20 de minute pe saptamana, in conditiile in care eu trag 2 ore pe zi la sala, ma pufneste rasul. dar poti sa incerci, cine stie. Quote
Bogdan Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Slabirea oricum are legatura mult mai mult cu regimul decat cu sala. Quote
umbrella Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 similea-i atat de lenes si atat de vicios incat spera la o minune d-asta de 5 minute in 5 minute faci pachetele pe abdomen cu aia, lol similea nu mai manca , sau mananca sanatos similea-i atat de lenes si atat de vicios presupun Quote
Bogdan Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 In primul rand mananca foarte gresit. De fiecare data cand zice ca mananca ceva, e cu epic fail din punctul asta de vedere. Si in general baga mai multe feluri de carbohidrati la o masa. "Cartoafe, paine d-aia buna etc" Quote
Simi ON Posted July 31, 2014 Author Report Posted July 31, 2014 cartoafe ioc pane doar de casa ma, facuta jumi juma cu faina si tarate de la moara. fara drojdie. si RAR, ca mi-e lene s-o fac asa ca.... am vorbit cu un nenea medic care s-a uitat foarte cas la mine dupa ce am mancat trei linguri de orez si m-am apucat de durere cu mana de burta, nene care mi-a facut o lista kilometrica de analize. baete, pare-se ca ai ulcer. pai ma doare asa de vreo 15 ani. aha, bravo evident, inca nu m-am dus. radeti voi radeti, da pun pariu ca mancati mult mai mult ca mine in fiecare zi si iotete... cand mi-a zis WLF de regimul lui am ras trist in sinea mea - si acu o sa rada el: WLF, ce considerai tu a fi regim la mine e constant. si degeaba. cand am slabit acu vreo 3 ani 20 de kile rapid stiti ce-am facut, mi-am bagat un dest in gura si m-am hranit cu el. adica foame crancena Quote
Bogdan Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Din nimic n-ai cum sa ai probleme cu greutatea. Nu fi inconstient si fa-ti analizele. Nu e deloc bine sa stai asa. Quote
ZyZ Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Oricum cea mai proasta varianta de slabit e sa faci foamea. Si cea mai periculoasa. 2 Quote
Simi ON Posted July 31, 2014 Author Report Posted July 31, 2014 insa din sedentarism ai cum. nu e doar din alimentatie, Ciupa, slabitul. se combina mancarea cu activitatea fizica. una fara alta nu are cum sa dea rezultate. raman doar operatia ori pastilele, ca optiuni Quote
WLF Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Pai eu n-am tinut ma nici un regim, mancam de rupeam, dar numai mancare slab calorica. Adica nu mancam o farfurie de salata, mancam o galeata de salata daca ma intelegi, 2 salate din alea chinezesti, o conserva de ton de 150 de grame, 2 felii de paine integrala prajite si facute crutoane, iaurt, ridichi date pe razatoare, ulei, otet. Altfel nu m-as fi saturat. Si uite asa am slabit pana la momentul actual 34 de kile, azi am 82. Quote
Bogdan Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Da rezultate foarte simplu un regim doar din alimentatie. Insa, ca in general cand e vorba de lucruri simple, apare si latura urata si complicata. In acest caz, ambitia foarte mare. Quote
ZyZ Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Daca faci destula miscare, poti sa mananci cat de mult, chiar si la varsta mijlocie. Totul e sa arzi ce mananci, nu sa mananci indeajuns incat sa se arda stand pe scaun. Quote
Recommended Posts