Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

nu inteleg cum ... mea, a venit designer-ul ala cu mai multe variante probabil pentru spatele asta si cineva cu decizie de la volvo, a zis, o da, ramane asta, e superb, ma bine nici nu se putea.

Asta nu mi-a plăcut mie la Ford Mondeo astea noi.
Fața arată mișto, dar spatele, cu forma aia ciudata a stopurilor și chenarul ăla din jurul lor, neah..

ce are? e chiar misto

ford-mondeo-1-5-ecoboost-4.jpg

Posted

Mie imi place Mondeo. Ala american intotdeauna a fost o idee diferit de cel european si exagerat un pic. Pe americani tre sa ii mai pacalesti cu niste crom si ceva bling ca sa cumpere, cred.

Posted

pai i-a ars botul si l-a facut facelift, lol.  2009 am avut si eu, si nu e facelift. plus ca si airbagu' din volan e ala de non facelift.   masina aia merita maxim 10-11.000, si asta daca a fost facuta bine. 

Posted

Deci tot ce e adus din America e cu daune totale. Mie mi se pare incredibil ca exista oameni care inca dau sume de ordinul zecilor de mii pe masini second si nu le verifica absolut peste tot posibil.

Dar ce zic. Il avem si noi pe Similea al nostru chiar aici. Nu ca ar fi luat vreo dauna dar sigur le-a verificat pe toate cum trebuie. Deci se poate spune ca si Similea are noroc. Nu ia daune ci doar raritati imposibil de revandut.

Posted

I-au cerut unii unui prieten 900 euro sa ii puna alcantara pe plafon la f10. Deci 3000 ptr interior complet pare chiar ieftin.

Posted

alcantara doar sub cur sa am cand e vara si cald, in rest nu suport sa o ating. ma apuca damblalele cu toate soiurile de catifea/labacantara.