Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

Toate sunt mânărite, nu am găsit niciuna fara revizia făcută ieri, numai discuri si plăcute noi, acte la zi, nerulate in țara (toate zboară in romania, in plm), ce sa mai, deja mi se rupe de ce zic ploșnițele astea. De la 4000 de euro in jos găsești cea mai joasa speța de samsar, ultimul fomist flămând nemâncat. Nu zic, poti nimeri una mai buna, trebuie căscați ochii si închise urechile la vrăjeala specifica.

Posted

Ba da, pe mine mă încântă astea. Pe de altă parte, Simi pune pe altcineva să dea cu piciorul în cauciuce la achiziționare. N-are vreme de detalii de gen istoric întreținere, număr proprietari anteriori, șamd.

Posted

a btw, baiatul ala cu Cayenne-ul cotetz, l-a dat la schimb, stricat asa, pe un ML, cred ca de prin 98-99. deci plm...

acesta respectiv, nu stiu daca se observa, dar are anvelopele mai mici pe spate, n-am mai vazut asa ceva.

17966468_1521003917932747_71540778868291

Posted

wow. cine ar fi considerat asta normal, a venit pe roti va dati seama, in era importurilor pe platforma, asta chiar s-a deplasat

E o noua moda si asta.

De parca asta e garantia calitatii. De parca daca nu stiu ce bisnitar slinos are tupeu sa vina cu o masina praf pana in Romania, asta inseamna ca masina e totusi buna.

Plm, romanul tipic care aduce o masina nu-i face nici macar asigurare. Astia sunt oameni care nu pot sa mearga in legalitate, trebuie sa se beleasca in cur cu ceva.

Posted

da, da, sigur. f10 la banii aia, nu conteaza ca e primu' de pe net, cel mai obosit.