Scufi Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Misto, mersi! O sa sun azi si la Audi sa vad, ca sigur trebuie sa fie o optiune si la ei. Quote
Scufi Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Am vazut ceva acolo, dar avem doar Xenon chior, fara functie adaptiva/assist. Si nici nu gasesc manualul potrivit asa ca mai bine sun si ii intreb Quote
Scufi Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Aici vreau sa ii sun. Acolo, ma pune sa astept pana revine seful tehnician. Quote
mimima Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Cumnatului meu ii face cu ochiul asta https://www.olx.ro/oferta/vand-bmw-525-e60-m-paket-ID7TuY5.html#34f0142249 Ce parere aveti? Multumesc. Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Bara fata si capota parca-s de alta nuanta fata de restul masinii. Quote
Flappy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Parerea mea e ca banii stau bine in buzunar deocamdată i-a picat pe aia sau ce s-o vada, ca doar nu-i interzic eu. da' important e s-o vada unul care sa stie la ce sa se uite, de fapt. Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Pachetul ala M sigur e pus dupa, ca scaunele imi par a fi normale. E46-le pe care l-am avut, a fost gri la interior. Veci nu mai cumpar asa ceva, prea sensibila e. Quote
Flappy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Oricine nu-i pozează scaunele ma deranjează ziceti-mi nebun, asta sunt Deci ii pozeaza roata din spate. Sa-mi explice ce plm pot sa fac eu cu roata aia pozata in ce fel e relevanta imaginea aia eu stau pe roata cand conduc sau cum Da, am o zi d-aia. Bad hair day. Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 (edited) Cauciucuri noi de iarna si pe anvelope scrie ALL SEASON. Airbagul de la volan arata ca naiba, in jurul butonlui de la cd-player si-a facut culcus un smirghel. Edited February 22, 2017 by jeezy Quote
mimima Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Parerea mea e ca banii stau bine in buzunar deocamdată i-a picat pe aia sau ce s-o vada, ca doar nu-i interzic eu. da' important e s-o vada unul care sa stie la ce sa se uite, de fapt. Pai masina arata bine, ii place cum arata. Daca va fi sa fie, cum zici, clar o s-o vada unul care stie cu ce se mananca. Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Are "chiele" si nu are scaune incalzite. Plm, asta e prea de tot. Quote
mimima Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Accepta vanzatorul si orice test. La an 2004, ce teste sa-i mai faci? Sigur nu are istoric. Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 (edited) Usa fata dreapta nu imi pare a fi la locul ei, pare usor miscata. Poate-s chior. Aia cu orice test e clasica, la cine sa mergi la teste in Alesd? Ah...sunt curios ce e cu semnul exclamarii din bord? Low on fuel? Edited February 22, 2017 by jeezy Quote
mimima Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 jeezy... Frana de mana. sau te-ai referit la cel din partea de jos a bordului Quote
Pole Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 tiganie masina aia, ma scuzati. in plus, nu inteleg cum stau tobele alea finale, parca-s in x. per total are un aspect de cotoarbã la capãt de drum, genul care trebuie sa se duca undeva, sa moarã. 3 Quote
Flappy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Low on fuel? ei, si tu acum viata-i grea, sa stii. e suficient sa bagi de 30 de lei o data si iti faci treaba cum poti. Quote
mimima Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 I-am aratat postarile voastre, l-am pus pe ganduri :-) Quote
jeezy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 jeezy... Frana de mana. sau te-ai referit la cel din partea de jos a bordului Ala de pe displayul dintre vitezometru si turometru. per total are un aspect de cotoarbã la capãt de drum, genul care trebuie sa se duca undeva, sa moarã. Ca intotdeauna, poetic. Nu puteam sa o spun mai bine. Quote
Flappy Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Sa-si caute una curata, cum arată Dan mai sus. Quote
jeleu Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 mimima, umila mea parere. Stai departe de asemenea masini, tiuningul ala iti poate sugera anumite lucruri despre proprietar. Sincer, dupa ce as vedea pozele alea nici nu m-as deranja sa dau un telefon daramite sa merg sa o vad. Cauta dincolo ceva daca nu gaseste nimic interesant p-aici, mai ales ca s-a scos si taxa. Aaa, jantele alea sunt oribile. Niste replici ieftine. Quote
KIP Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 I-am aratat postarile voastre, l-am pus pe ganduri :-) Aia e o ghena de masina, fara suparare. Daca vrea ceva mai nou dar si putin mai scump, evident ingrijita exemplar, da-mi un semn. Quote
Recommended Posts