unknown Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Tu crezi ca mai stiu la care am vazut poze si la care nu ? La care am vazut, am postat pe aici. Ideal ar fi sa punem poze si nu (doar) linkuri. Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Se înțeapă ăia cu bani oricum. La nivelul meu pot sa-mi iau țeapă cu pâinea veche de ieri. Cel mult. Mereu mi-e rușine sa pipăi punga aia. Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Ideal ar fi sa nu mai pun nimic si sa isi ia teapa cei care nu fac un minim de efort. Eu nu sunt Edd China Edd China?! Quote
MAS Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 desigur. cauta repede pe torenti si urmareste serialul. nu stiu cum ai avut acces pe forum fara sa-l fi vazut Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Ideal ar fi sa nu mai pun nimic si sa isi ia teapa cei care nu fac un minim de efort. Eu nu sunt Edd China Ideal?! Se înțeapă ăia cu bani oricum. La nivelul meu pot sa-mi iau țeapă cu pâinea veche de ieri. Cel mult. Mereu mi-e rușine sa pipăi punga aia. Aia cu bani isi iau masina noua Quote
MAS Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 (edited) sper ca nu gresesc topicul Edited April 6, 2017 by MAS Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Ideal?! Aia cu bani isi iau masina noua cat i-un X1 d-ala, ca-s perfect capabil sa decid daca ai bani sau nu. Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 cat i-un X1 d-ala, ca-s perfect capabil sa decid daca ai bani sau nu. Era vorba de alta marca, daca nu ai citit tot. Plm am impresia ca sunt certat ca nu am pus poze. Plateste-ma si iti zic si adresa fostului proprietar, locul lui de munca si bonus iti zic daca este pe lista de sex offenders la el in cartier E doar o impresie, nu stiu de ce te aprinzi asa. Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Lol. N-oi fi citit, adevărat. Era vorba despre Jetta? atunci nu pot fi de condamnat oricum. Evident ca mi-am vazut de viață in momentul ala. Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Sunt fost membru PRM. Si eu , dar nu trebuie sa ma manifest. Lol. N-oi fi citit, adevărat. Era vorba despre Jetta? atunci nu pot fi de condamnat oricum. Evident ca mi-am vazut de viață in momentul ala. Nu l-ai citit sigur. Altfel stiai. Nu te condamna nimeni, dar ar fi frumos sa stii despre ce se vorbeste, inainte de a-ti da cu parerea. Multumesc. Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Scuze unkvown. Promit ca iau lucrurile in serios de acum. 1 Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 desigur. cauta repede pe torenti si urmareste serialul. nu stiu cum ai avut acces pe forum fara sa-l fi vazut Scuza-ma, ca nu urmaresc asemenea „seriale”.. Scuze unkvown. Promit ca iau lucrurile in serios de acum. Ar fi frumos, mai ales ca moderator.. Quote
Bogdan Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 (edited) Ar fi frumos, mai ales ca moderator..Am ajuns la deotologia profesionala. Edited April 6, 2017 by Bogdan Quote
unknown Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Vad ca deviati discutia. Credeam ca e un forum serios, dar se pare ca ma insel. Unii chiar se pricep sa puna și poze concludente.. Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Lol. M-a ars e un forum serios, da' sa nu crezi ca e prea serios Pana la urma pe tine chiar te interesează lucrurile astea si nu rezonam noi cu seriozitatea ceruta daca ma-ntrebi, eu il vedeam pe Dan o data la cateva zile arătând vreo daramatura proaspat rujata. De ce? Poate ca era felul lui de a da inapoi ceva sau poate ca scapa de plictiseala cautand ceva. Habbit. Nu ca n-ar fi avut ceva mai bun de facut cu viata lui. De unde si răspunsurile venite la un moment dat. Cam asta e tot ce vad eu. Daca vreti fineturi si sa aprofundati discutiile, nu ma bag. fiecare cu pasarelele lui, nu mai judec, pe bune Quote
Simi ON Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Am ajuns la deotologia profesionala. De asta ailăviu Quote
SLY Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Da.saluta l si pe mistretz din partea noastra. Quote
Flappy Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Am aflat di-un riport, ca atare Kip a luat foc si mi-a zis-o p-aia dreaptă cu ''nu-ti faci treaba niciodată''. Cred ca zilele mele-s numărate. functii@ibmw.ro. Dacă doriți. Quote
Simi ON Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Da, Ifx, ai scapat hăţurile din mâini. Uite cum zburdă unii pe imaş Quote
Simi ON Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Eram sigur ca si aia cu parcul auto de vand pe volvo asta is niste tepari Quote
Pole Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 in tot cazul, e fugly maxim din spate, gen Geely fugly dar si ala, a reusit s-o pocneasca in doar 500 de km, e ceva. Quote
SLY Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Volvo are o problema mare cu designu la partea din spate Are modele reusite din fata da cand vezi spatele zici c a fost fumat designerul Quote
F&F Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 Asta nu mi-a plăcut mie la Ford Mondeo astea noi. Fața arată mișto, dar spatele, cu forma aia ciudata a stopurilor și chenarul ăla din jurul lor, neah.. Quote
Recommended Posts