MAS Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 interiorul imi place mult. exteriorul nu foarte tare. insa interiorul chiar e smecher, cu tot cu butoanele de la radioul vechi al umbrelei Quote
Bogdan Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 Interior de pensionar american gras. Quote
MAS Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 pensionar american gras. as vrea eu cred ca si Simi Quote
Scufi Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 Ciupa vrea sa dea la manivela dimineata si sa traga socul Quote
sbircris Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 https://www.theguardian.com/travel/2006/jan/22/wintersportsholidays.wintersports.russia Astia cumpara asa ceva,aduce cumva cu un ZILL. Quote
umbrella Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 Am degete groase Sa puna cineva cu plus Am gresit 1 1 Quote
Guest Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 bah, io nici extrema astalalta n-o-nteleg. capota, bara aripa far si maruntisuri. nu lonjeron atins, deci doar piese ce le poti schimba usor... de ce e rupta-n gura? ce plm facem cu astea, le aruncam? sau? Quote
Guest Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 e un capac de motor sparrt, un trager/traversa fututa care e interschimbabila. daca lonjeronul e intact, structura ok, tot nu inteleg. airbag uri se gasesc si sh. Quote
Scufi Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 blue aparatorul dreptatii ce n-a prins loc in aparatorii patriei, nu-si da seama ca ce face vanzatorul e de cacat. daca zicea de la inceput ca masina a avut accident si a fost reparata, nu era nimic aiurea Quote
Guest Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 nu vorbeam de etica vanzatorului aici, vorbeam strict de masina "rupta in gura". normal ca nu e ok s-o vanda gen "unfallfrei", si nici n-am zis vreodata asta, plm. bah, io nici extrema astalalta n-o-nteleg. Quote
Pole Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 bai da-ma dreq, ce deontologie samsareasca la blue. in primul rand e data salvage, deci ce plm mai conteaza, aia trebuia sa ajunga la taiat, cred ca nici nu este legala vanzarea chit ca mentiona ala ca a fost salvage in us. nu ca ar zice undeva. si cum adica se gasesc airbaguri la sh? tre sa imi cumpar io dupa ce iau dauna si sa-i pun? Quote
Guest Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 in primul rand e data salvage, deci ce plm mai conteaza, pole yesman, plm, unele se dau salvage doar ca traim in epoca consumerismului, da' ma rog. Quote
Pole Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 bine ma, iesea la ventuză si cu o țâră de polish. Quote
Simi ON Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Asta e chiar rezonabila, la fel si ca acest A5 https://www.autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7GjRvL.html niet, cum ar zice americanu. nu mai e la vanzare. Quote
Scufi Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 pole yesman, plm, unele se dau salvage doar ca traim in epoca consumerismului, da' ma rog. Nu e de consumerism aici, e vorba de managementul expunerii firmei de asigurare, sau riscului cum vrei poate cu aia reparata in US, viitorul proprietar avea un accident si cumva reusea sa demonstreze ca aia nu trebuia repusa in circulatie Quote
Recommended Posts