Krebs Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 (edited) zyz am prieteni cel joaca deja de cateva zile , sunt cam nemultumiti ca cica-i prost optimizat , se misca prost si are multe buguri ,apropo de el..nu e cam ciudat ?! http://208.74.205.233/t5/Dragon-Age-Inquisition/Ps4-cut-scene-stuttering/td-p/4021121 http://forum.bioware.com/topic/521153-dragon-age-inquisition-cutscene-micro-stutter-during-all-cutscenes/ http://answers.ea.com/t5/Dragon-Age-Inquisition/PS4-Dragon-Age-Inquisition/m-p/4006137 Edited November 21, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 azi n-am jucat far cry, am terminat Shadow of Mordor, ca mai aveam 2 misiuni, sa il joci si pe asta, e epic. cred ca am facut vreo 6 misiuni la far cry, am tot explorat lumea aia si am mai facut side missions, acum am elicopter din ala mic si e mega fain ca poti ajunge repede de colo colo. cred ca cel mai bine, deblochez cat mai multe turnuri din alea, ca sa vad harta, plus ca primesti si skill points pt upgrade-uri. Quote
Krebs Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 (edited) da , este destul de mare harta. Edited November 21, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 arata cam urat dragon age ala, grafica de acum 3 ani. Quote
ZyZ Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 zyz am prieteni cel joaca deja de cateva zile , sunt cam nemultumiti ca cica-i prost optimizat , se misca prost si are multe buguri ,apropo de el..nu e cam ciudat ?! pai bine fratilor, nu voi ziceati ca jocurile pentru console sunt mult mai bine optimizate si ca nu sunt probleme? Aparent pentru versiunea pentru PC exista workaround, nu si pentru console. Mie-mi place mai mult conceptul de openworld, povestea si quest-uri aproape nelimitate, nu il joc doar pentru grafica. In Europa s-a lansat azi, dar o sa-l iau abia dupa ce termin Farcry. Iar in ianuarie...GTA5, la care am inteles ca o sa primesc si niste chestii bonus doar pentru ca l-am terminat pe consola. Quote
ZyZ Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Bine, o las la punctu' mort. Ma mir totusi ca nu a aparut si Bățpringard. Quote
ZyZ Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Hai sa traiesti, Bățpringard. Ce-ai mai jucat azi ? 1 Quote
Bogdan Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Eu ma uit la un film, deci fuck that shit. Quote
Bogdan Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 (edited) Era vorba despre polemica respectiva. Edited November 21, 2014 by Bogdan Quote
Calin Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 (edited) Am terminat (din nou) toate Half Laifurile. Acum ma pun la Call of Cthulhu si in paralel la The Suffering Edited November 21, 2014 by Calin Quote
Pole Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 bai Krebs, cat de fain se termina Shadow of Mordor, sper sa faca neaparat o continuare, mi-a placut foarte mult jocul. nu mi-a fost insa clar cand se petrece actiunea, inainte sau dupa evenimentele din Lord of The Rings. cred ca o sa revad si filmele cu ocazia asta. oricum, absolut genial. Quote
ZyZ Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Aaahahaha, daca va spun ca am jucat trompeta asta de joc pe Android, ma credeti? Unde plm ai gasit-o, bre Jeleu ? Quote
jeleu Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 E Similea, jucandu-se DOTA, varianta mai veche. Quote
Krebs Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 (edited) bai Krebs, cat de fain se termina Shadow of Mordor, sper sa faca neaparat o continuare, mi-a placut foarte mult jocul. nu mi-a fost insa clar cand se petrece actiunea, inainte sau dupa evenimentele din Lord of The Rings. cred ca o sa revad si filmele cu ocazia asta. oricum, absolut genial. eu ti-am zis ca-i misto de tot jocul , desi multa lume nu prea l-a luat in seama (mi-a cam parut rau ca l-am dat , dar am zis sa-ti dau ceva bun la schimb) actiunea cred ca se peterece inainte de film, desi au scos acum tot asa film cu mastar bagins ..tot inainte de trilogie se intampla si acum de far cry 4 , bai , arata incredibil mah pt o consola amarata .. poze in game facute de mine azi (si mai sunt si comprimate de psn/facebook) apropo , calare pe elefant cuceresti destul de usor outposturile Edited November 21, 2014 by Krebs 1 Quote
ZyZ Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Fara legatura cu grafica, care arata foarte misto, da' cum plm sa pui reflectii pe coviltirul de la ricsa aia ? Quote
Simi ON Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Amuzant e ca m-ați făcut atât de curios încât am ajuns să-mi doresc sa vad si eu un joc de asta pe panza celebra Adică as da banii, dar urăsc ideea acelui controler. Stiu, is decrepit. ZyZ, daca ps4 e 20 de mils, un calculator de 30-40, care face si altceva va reda astfel de detalii la fel de bine? Întreb serios, mersi Quote
Bogdan Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Here we go again! Pleaca de la PS4 si isi va lua un Quote
Simi ON Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Nu vorbeam cu tine uo Vorbeam cu prietenul ZyZÏ€r[] Quote
Recommended Posts