ZyZ Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Bine ca mi-ati sters postul, ca vad ca fara tot nu pot sa scriu. Quote
Pole Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 nu numai al tau, plm, am si eu un totpic aici, sly il are pe ala cu petrolhead, similea pe ala cu femei tunate, ce cacat. Quote
Pole Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 ai mai avansat la farcry? bai deci ma enerveaza maxim distantele dintre misiuni, ca merg pe harta aia de imi vine rau, ieri am murit de 3 ori, deci de 3 ori frate pana sa ajung la misiune. deja mi se parea un succes doar ca am ajuns la startul misiunii. O data am murit nici nu stiu cum, m-am dat jos din masina langa o fortareata si am primit ceva obuz nuclear direct in cap in secunda 2, mi-a dat fatala instant, a doua oara m-a mierlit un rinocer, a 3-a oara am apasat gresit in elicopter si in loc sa apas pe ala de coborat, am apasat pe patrat si practic m-am sinucis de la 2000 de metri Quote
Krebs Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 am avansat ceva, dar nu prea am mai avut timp in ultima vreme. Quote
raekwon Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Bai, încă nu a venit psul de la eMAG. Nici jocul. Mi-au livrat tot ce am comandat numai astea nu. Mai bine il luam la întreg, decât sa aștept promoția p ulii. Quote
Guest Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Tu l trimit astia cand apare ps 5 Quote
WLF Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Primesti si tu PS4-ul cand primesc si eu SSD-ul. Quote
raekwon Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 (edited) Ceva de genu'... Datorita numarului mare de comenzi in procesare exista posibilitatea ca produsele eMAG pe care le-ai comandat de Black Friday sa fie livrate cu intarziere. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si te rugam sa astepti confirmarea datei de livrare de catre curier, prin SMS si telefon. Toate comenzile de Black Friday vor fi onorate. Edited November 24, 2014 by claudiusnc Quote
Scufi Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Io cred ca astia le comanda, in functie de numarul cumparatorilor. Un fel de grupon sau plm cum ii spune. Quote
Pole Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 krebsu', deci in sfarsit am deblocat tooate sloturile pentru arme si acum pot sa car 4 arme si am facut rost de arcul ala smecher, i-am pus si un ochean belea, am crafat si tolba de 30 de sageti, ce sa iti zic, sunt regele insulei, vanatorul perfect, le dau fatala ca in crisys 3 ah si acum am abilitatea sa calaresc elefanti ))) 1 Quote
Krebs Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Aia cu elefantu' a fost prima mea abilitate deblocata cuceresti destul de usor un outpost calaree misto cu sageti ca poti sa fi stealth Quote
Krebs Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Arata bine noul Batman din serie Quote
Krebs Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 joacurile moca de luna viitoare https://www.facebook.com/video.php?v=1038786989480629 Quote
Krebs Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 din pacate n-am luat si season pass , imi luam the crew moca.. http://www.pcgamer.com/assassins-creed-unity-season-pass-canceled-free-game-offered-instead/ Quote
Pole Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 cum e pana la urma Unity ? ai inceput sa-l joci ? Quote
Krebs Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 pai ce am terminat far cry 4 ?! ieri au scos patch 3 la unity , lumea care l-a jucat a zis ca merita un 9 jocul apropo , ai reusit sa cuceresti vreo fortareata in far cry 4 ?! in mod nomal trebuiec cucerite in co-op, eu am reusit aseara sa cuceresc una din cele 4 insa e greu de tot singur, mine pe jos..elicoptere, agitatie.. poate bagam diseara un co-op ca as vrea sa mai cuceresc o fortareata, te ajut si eu dupa la tine Quote
Pole Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 nu m-am bagat la fortarete inca. daca sunt, facem diseara un co-op da Quote
raekwon Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 A venit jocul insa consola p@la. Si nici nu sunt sanse sa vina pana in weekend. Ii doare la penis pe astia la eMag. Quote
Krebs Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 (edited) Poate a fost teapa in sensul ca nu le-a iesit targetu' de BF si nu stiu ce sa faca cu aceste "super promotii" ce au servit drept reclama in a atrage clienti Edited November 27, 2014 by Krebs Quote
Recommended Posts