Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Da' sa fie veopt, ca sigur se incadreaza mormaiala aia puturoasa cu caracterul masinii. Cel putin in mintea mea de copil tampit.

subscriu.toti cei pe care i stiu sa fi avut e34 au ramas cel putin atasati de modelul asta,indiferent ce masini au urmat

Posted (edited)

Toate din perioada aia is ok ca aspect. Si E32 mi se pare o masina frumoasa.

Asa e. Insa exista si E36 compact si baur. 

Pe de alta parte, daca mi-as lua un 7 vechi, clar ar fi E23 745i. Masina aia e nebunie curata.

Edited by Bogdan
Posted (edited)

@ Bogdan: De alea am uitat :).

Daca stai sa te gandesti, suntem cam fraieri, pe bune. Cel putin astia care salivam la troacele astea vechi.

Is la bani de nimic E34, V8-urile la fel. Si am merge cu un zambet pe fata, masina aia ar zburda ca un iedut pe poiana cu motorul ala si asa mai departe :).

Vorba lui Bogdan cu un Caragiale.

Nu sariti bre, ca nu furam nimic :)

Edited by ifx
Posted

Sunt la bani de nimic, insa trebuie sa bagi o gramada de bani in ele. 

Foarte putini oameni mai intretin masini de genul asta. Au ajuns la vechimea la care se merge la rupere.

Posted

Ca s-o ai tipla trebuie sa investesti permanent. Ma gandeam insa ca daca ai o baza buna (in sensul ca nu cumperi vreun cotet mancat de rugina), nu-i chiar cea mai mare investitie.

Daca esti neaparat perfectionist, cred c-o rezolvi bine cu bani de un logan nou. d-ala mai dotat as zice :)

Si te alegi cu o masina superba dupa care mai intoarce cineva capul din cand in cand.

Posted

o masina intretinuta si in care s a investit n o gasesti nici in germania sub 2500 de euro.pe masini cum a avut maniaku sau are dyc se cere lejer peste 4-5 mii

Posted

Is un prost ca n-am salvat pozele de la una de pe autovit. Era boboc, pe bune. Vreo 3k, nu mai retin. Jantele alea originale, tot tacamul.

Asa mult bre? Is mai ieftine E38-urile. Bine, alea-s cosmar la piese.

Posted

pole,parca

dyc e ala care si-a taiat arcurile la e34 cu flexul, ca sa "fie mai aproape de cartieeer" ?

pai daca n a avut bani de suspensii si le a facut omul custom :)

oricum arata bine masina lui.

bmw-520-e34-520i-9f99719bd378063e82-656-

Posted

Si mie-mi place. Da' n-as sta sa tai arcuri cu flexu :)

Mai bine ma bag in pat si dorm, ma duc la wc, gasesc eu ceva de facut.

De muncit a muncit mult la masina DYC.

Posted (edited)

Eu i-am taiat arcurile. :lol: El doar a tras semn cu marker-ul unde vroia sa tai.

In principal a bagat bani. De muncit, nu cred ca a muncit chiar asa mult. Cred ca cel mai mult s-a obosit ca sa-i puna aer conditionat.

Masina aia in principal arata bine din cauza ca a fost vopsita integral. 

Edited by Bogdan
Posted

ii stiu masina, am vazut-o la Bogdan la garaj si parca la o intalnire, la Sinaia. Arata bine intr-adevar, insa omul este autist cu OCD, daca ii atingi masina o ia razna, ii ies ochii din cap, se umfla vena la tampla, chestii din astea anormale, pus texte de genul "decat sa imprumute maisna cuiva, mai bine isi imprumuta nevasta".

Posted (edited)

E nebun, insa nu e baiat rau.

Pe mine m-a cam enervat la un moment dat pentru ca vroia sa-i schimb diferentialul unui prieten de-al lui si i-am dat un pret de 300 lei pentru manopera.

A zis ca e enorm si ca mai corect i s-ar parea 150 lei pentru ca pana la urma sunt 4 suruburi.

Apoi m-a anuntat ca l-au schimbat ei doi undeva. 

Ma intreb daca au reusit sa-l schimbe cu metoda 4 suruburi.

Sa schimbi un diferential la o masina veche e destul de laborios.

Am inceput sa am si eu obsesiile mele, insa asta-i viata.

Edited by Bogdan
Posted

"decat sa imprumute maisna cuiva, mai bine isi imprumuta nevasta".

Singurul pe care l-as intelege, sufleteste vorbind, daca ar zice asta ar fi TAU.

Pe Robert n-ai cum sa te superi din punctul asta de vedere. Ii oferi si umarul sa planga pe el.

• Upvote 1
Posted (edited)

Daca nu esti macar un pic dement nu ai cum sa aduci o masina veche la nivelul ala. Trebuie sa-ti fileze lampile bine de tot ca sa te bagi la asa ceva.

Si sa ai o nevasta rabdatoare. :lol:

Edited by Bogdan