Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

mi-ar placea sa merg in dreapta cu un nebun din asta, profesionist, pe un traseu de genul asta. Cred ca traiesti super intens experienta. 

Posted

Stefan Giui, nu mai stiu ce user avea pe bmwclub, tin legatura cu el pf FB, este pilot de raliu si m-a tot chemat la evenimente din astea, sa ma dau cu el pe trasee, pasager, insa nu am gasit timp... ia sa imi fac, ca pare ceva ce mi-ar placea :)

despre el vorbesc:

https://www.facebook.com/stephen.junior.7?fref=ts 

el se dadea cu un EVO 9, stiu ca il vinde acum, sunt curios ce nenorocire isi ia.

Posted

Ala e, iti zic sigur. Tacso cu o mecla de interlop, lant de aur gros etc., facusera niste poze la Ferrari la lansarea reprezentantei.

Posted (edited)

Stefan_E46 e cel cu raliurile. Era pe youtube un filmulet cu faza in care vorbea cu tasu` de Ferrari.

Edited by Laur
Posted (edited)

Ala e, iti zic sigur. Tacso cu o mecla de interlop, lant de aur gros etc., facusera niste poze la Ferrari la lansarea reprezentantei.

Da ma, era si filmat. Zicea ta-su ca in 2012 o sa investeasca un milion de euro. Era la lansarea Ferrari. Exact cum zici, lant gros de aur la gat, o fata d-aia dubioasa si suferinte la greu.

Eu am vorbit de mai multe ori cu el, e baiat ok. Dar atunci s-a facut de cacat rau.

Edited by Bogdan
Posted

el e, parca a aparut la stiri, zicea tacsu ca vrea sa bage nush cate milioane in masini

Posted

:))))

Ma uitam la motorul ala si ma intrebam cum naiba de-s tot cu delcou-uri in cap americanii. platini, d-astea, eu n-am apucat vremurile.

Cred ca le sistemele alea clasice, ca de bani nu cred ca se pune problema :)

Posted

Da, oricum ei sunt destul de refractari la tehnologii noi. Adica, plm, ei inca sunt fani dedicati compresoare. In alta ordine de idei, nu e neaparat ca delcoul din cap sa fie cu platina, poate fi la fel de bine electronic, cu senzor hall sau pe volanta. La mine e tot in cap si e electronic.  :)