Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

In mod ciudat, topicul asta e foarte neinteresant pentru ca se vorbeste doar despre nave spatiale, masini noi si scumpe, tot felul de rachete.

Nimic verosimil.

Continuati.

• Upvote 1
Posted (edited)

Nu stiu daca a renuntat, dar spune in primele doua minute ca e din Romania. deci omul nu-si reneaga originile.

Daca acum are si cetatenie americana si pasaport american, asta nu inseamna ca nu mai e roman.

Nu pasaportul romanesc te face roman.

Iar accentul nu e perfect, deci e foarte posibil sa vorbeasca tot romana acasa. 

Edited by Bogdan
Posted

Unfo` nu prea mai e roman decat prin nastere. Poate a renuntat demult la pasaportul romanesc. 

Oricum, bravo lui

+1.

Asa lehamite am cand aud povestile astea cu romanii descurcareti, ceva de nedescris. Si asa ma doare n pla de numa.

Iaca, alt roman de care sa fim mandri, am copilarit cu el, boul naibii.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/roman-condamnat-la-20-de-ani-de-inchisoare-in-uk-dupa-ce-a-abuzat-sexual-timp-de-un-an-o-tanara.html

Posted (edited)

+1.

Asa lehamite am cand aud povestile astea cu romanii descurcareti, ceva de nedescris. Si asa ma doare n pla de numa.

Iaca, alt roman de care sa fim mandri, am copilarit cu el, boul naibii.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/roman-condamnat-la-20-de-ani-de-inchisoare-in-uk-dupa-ce-a-abuzat-sexual-timp-de-un-an-o-tanara.html

Iti place sa le auzi doar p-alea cu romani de cacat?

Nu e poveste cu un roman descurcaret. Ala e un om care e pasionat de masini si traieste in alta tara.

Nu e descurcaret, nu a dat nici o teapa, nu e om de afaceri.

Incapacitatea de a-i aprecia pe altii ar trebui sa ridice un semnal de alarma.

Masina e misto, iar ala nu si-a facut vreo laba cat l-au filmat, n-a fost deloc arogant. A vorbit in special de masina.

Edited by Bogdan
Posted

Nu, sincer ma doare n pla de toți. Dar faptul că se evidențiază cetățenia română nu ma încălzește cu nimic, ce plm, nu tot 2 mâini, 2 picioare si un cap pe gât are, ca oricine?

Posted

Nu, sincer ma doare n pla de toți. Dar faptul că se evidențiază cetățenia română nu ma încălzește cu nimic, ce plm, nu tot 2 mâini, 2 picioare si un cap pe gât are, ca oricine?

Nu s-a evidentiat nimic de genul asta. A mentionat ca e din Romania. Cam atat.
Posted

Asta cu romanii rasa superioara, mai ceva ca arienii nemtilor e de trecut la capitolul legende. 

Baietul a zis doar ca s-a nascut in Romania in anii `70 si cam atat. O fi emigrat demult 

Posted

In cluj era unul,stiu ca treceam pe acolo in drum spre scoala si il admiram,eram in clasele primare,mi l amintesc si acum,albastru cu alb,facut de raliu,cu jante iesite,o bijuterie,parea un ozn pe langa daciile 1300 din vremea aia

2002-ul e o masina foarte tare.

Legenda BMW i se datoreaza in mare parte.

Fara Neue Klasse, probabil ca ar fi dat faliment.

• Upvote 1