Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Tecu nu are ce cauta in masina, e un lemn facut pentru conditii exterioare. 

Cea mai placuta combinatie a fost pe BMW-urile mai vechi, Yachtline ii spunea. 

Atat. 

Posted

Cred că încă nu ai priceput că firma care a comandat acel bmw individual face iahturi de lux. Și că mașina aia e marketing / PR. 

Posted

Aici nu vorbim de lemn în / pe / sub mașini în general.

Vorbim de o mașină personalizată în așa fel încât să scoată în evidență domeniul de activitate al companiei respective. 

Dacă Jidvei comandă o dubă in forma de sticla de vin degeaba venim noi cu idea că nu e practică și că dacă podeaua nu e plată nu poți încarcă europaleti în ea. 

Posted

Vedetz, Rares are sechele de pe topicul cu politica. 

Inca nu le-am trimis analiza mea celor de la Lebada. Abia atunci ar putea sa li se rupa.

Posted

Am avut X5 individual Yachtline, cea mai mișto combinatie de interior, cu trimuri cu insertie de tec si piele champagne.  După aia dungile alea ca zabrele imi aduceau aminte de cum am produs banii de X5 si parca aveam o reținere sa ma mai urc in el. Lol.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 hour ago, F&F said:

Nu is covorașe, e lemn de tec. 

TEC, teci, s. m. Arbore exotic originar din sudul Asiei, înalt, cu frunze opuse, întregi și cu flori albe, al cărui lemn dens și rezistent este folosit mai ales în construcții navale (Tectona grandis). 

Sunt scânduri de lemn de tec îmbinate ca să semene cu puntea unui iacht. 

Cac pe tec!

Arata oribil masina aia si ma doare n pla de cine a comandat o si de ce.

Ca unii au bani nu inseamna ca au si gusturi. Asa, ca fapt divers.

Posted

Rolls ala rosu seamana cu o teracota din 70.

Imi pare rau,arata oribil pe exterior.jantele din alt film.una peste alta pare o imitatie chinezeasca de rolls.

Posted

https://www.bmw-m.com/en/all-models/overview-m-and-m-performance/bmw-m760li-nautor-swan/2017/bmw-individual-m760li-inspired-by-nautors-swan.html

Eu zic ca e smechera masina aia.

Trebuie vazuta treaba in context. Aia nu e o masina cu care sa circuli prin Bucuresti. Aia e o masina pe care s-o ai prin Monte Carlo sau alt oras de lux de pe coasta.

E fix la fel ca o masina cabrio cu piele alba sau alta chestie d-asta super exclusivista.

• Upvote 1
Posted

Mie tot nu mi place. Combinația dintre cele 3 culori mi se pare nefericită. Parca le a ales ala de la Count s kustoms.  Si tecul ala, cum i se vede grosimea, zici ca i o clătita americana. Stiu, figuri, plm. Lol 

Important e ca lui FF ii place .

Posted

Pai nu asta inseamna individual?evident ca i chestie de gusturi

Daca salam vrea sa si faca un model cu piele de aligator si catifea rosie pe plafon,combinat cu insertii din lemn de trandafir,i o fac oamenii ca i pe bani.

Asta nu inseamna ca i si reusita combinatia pt restu muritorilor.