Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

habar nu am, eu am facut update-ul. masina merge aiurea la relanti de atunci, are un tacanit asa. 

n-am facut la vreuna, am dat mail la directorii astia de reprezentante, cu cc intre ei sa se vada, da-i in chifla 

Ca sa inteleg.de doua pagini scufi cauta documentatie ca sa se certe cu unii de la reprezentanta?

traiesc pentru chilipir 

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA), iar tariful de referinţă mediu ponderat în funcţie de numărul de expuneri pe fiecare segment pentru persoane fizice este de 756 lei, comparativ cu 692 lei, cel anterior, în urcare cu 9%.

Posted

La 1.6 diesel  243 lei pe 6 luni am platit azi tot la Asirom, era cea mai mica oferta de pe piata.  Cica fara clauza de decontare directa, ce plm o fi insemnand si asta.

Posted (edited)

La 1.6 diesel  243 lei pe 6 luni am platit azi tot la Asirom, era cea mai mica oferta de pe piata.  Cica fara clauza de decontare directa, ce plm o fi insemnand si asta.

ca daca te loveste un d-ala, city insurance, carpatica si altele similare, iti deconteaza direct firma ta de asigurari, gen casco 

Edited by Scufi
Posted (edited)

titlu e imbecil, 10% nu inseamna cel mai mare actionar

bine, hai ca entitate singulara sa zicem si nu un grup

Edited by Scufi
Posted

io sincer nu prea cred asta cu se-ntampla, cel putin nu in cazul lukoil.  pe aici toata lumea fuge de lukoil, si-n plus de asta am patit eu de 3 ori consecutiv, statii diferite.  iar articole din astea se cumpara usor, mai ales in publicatii locale.  :)

Eu numa' la Lukoil alimentez.  Cred ca si Rares.

desktopwallpapers.org.ua-15521.jpg