Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

E un lukoil in lipova, aproape de mine. Nu alimentez dar mai beau o cafa pe la ei, mai tigari, una alta.

Au o fatuca la casierie de zau ca m as baga la un set de injectoare pt ea.

Posted

Am vazut o Kia stinger gt line, arată bine bine drăcia. Culoare, pachet aerodinamic, interior...iar ca sa fiu ontopic, lămpile spate mie imi seamănă a seat Cordoba an 2000.

post-6-0-95122200-1519374892_thumb.jpg

post-6-0-96764900-1519374915_thumb.jpg

post-6-0-19143000-1519374931_thumb.jpg

Posted

1500 ron revizie 2.0tdi la 90k km, porsche nord, sau 1400 ron la avia 

bravo tata, la 130k o fi 1600? 

atat dadeam si la 330i 

si-a facut cineva o revizie recent la bavaria/audi ceva, ca sa le slobozesc peste nas cu oferta de revizie

ce plm 

Posted (edited)

vreau sa fac scandal gen pole, ca sa-mi schimbe si niste elemente fabricate aiurea pe garantie, care trebuiau sesizate pana la 60k cum spun ei 

plus ca are istoric doar la porsche n 

imi trebuie un deviz scos de la ab, sa le dau peste bot, preferabil diesel, de la 2l in sus 

Edited by Scufi
Posted (edited)

Mai dai in plm, am dat 1000 lei la un F30 pe schimb ulei+toate filtrele, schimb lichid frana si lichid racire.

plsss devizul  ca acum scriu mailul futui 

asta daca e la reprez 

Edited by Scufi
Posted

plsss devizul  ca acum scriu mailul futui 

asta daca e la reprez 

Pla, reprezentantele pwlii, la Oradea reprezentanta BMW s a facut prin comasare cu Opel, parca. Iti inchipui ce mesteri priceputi au.

Posted

bai sa-mi bag pla, de cate ori vorbesti cu cineva la reprezentanta, pretul variaza

ba era 1420, acum la al doilea am primit nu stiu ce reducere 10% si 5%, e putin peste 1200