Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

As vrea sa schimb finala aftermarket cu care am luat masina cu un OEM, ar bypass-ul sa-l fac exact inainte de finala. Este loc in spatele spoilerului spate. Ideea e ca imi place foarte mult cum se aude si acum, dar se aude inca de la ralanti si la drum intins as vrea sa nu se auda nimic, decat atunci cand simt nevoia.

Posted (edited)

S-ar putea sa nu iasa chiar ce trebuie. Cum duci traseele apoi la tipsuri? Cel cu finala la unul din ele si cel pe direct la celalalt, sau le sudezi impreuna inainte de ele? 

Edited by thesaw
Posted (edited)

E traseu simplu la e92, nu dublu, cum erau inainte, iar finala OEM este pe mijlocul masinii si din ea ies direct tipsurile, deci aici e mai complicat. Cel mai simplu ar fi bypass pe intermediara, dar trebuie sa ma documentez. Nu vreau sa tiganesc masina, asa ca daca nu se poate face ceva cat mai aproape de OEM, nu ma mai apuc.

Edited by ZyZ
  • 2 weeks later...
Posted

bai dracilor, am vazut aseara la distanta (de fapt zgomotul evacuarii mi-a atras atentia) un coupe din asta vechi vechi, americanesc, de am ramas cu privirea pierduta dupa el.

cat de vechi tre sa fie ma ca sa nu mai platesti taxe? :)

Posted

Nu e nici o inginerie sa faci o masina sa fie vehicul istoric. Daca e originala 100% si in stare decenta, nu-ti trebuie pile, nimic. Totul legal.

Originala, adica pana si vopseaua trebuie sa aiba nuanta originala. Daca a fost revopsita cu o nuanta care nu exista in catalogul de culori al modelului, nu poate fi vehicul istoric.

La astea istorice pana si RCA-ul e mai ieftin daca te inscrii intr-un club de masini retro.

Iar impozitul e moka.