Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

N-ai inteles. Masinile alea care au fost vandute in Romania au ramas in mare parte in Romania. Unele au fost casate, pe altele le-a distrus Sergiu Nicolaescu prin filmele lui, dar tot au mai ramas cateva.

Oricum, extraordinar sa te plimbi cu asa ceva.

Ma mir ca Pole nu apreciaza masinile vechi din moment ce a avut ocazia sa mearga cu asa ceva.

Mare parte din masinile straine prezente in Romania si-au schimbat fortat proprietarul dupa '48. Chiar si dupa ,era destul de problematic sa detii o masina americana. La asta ma refeream.

Posted

dar nu cred ca intentia lui blue a fost sa iti jigneasca tatal... eu asa cred.

Pai e clar ca n-a gandit ce a spus, dar eu nu suport chestii de genul asta.

Tata n-a fost in nici un fel vreun profitor al regimului comunist.

Posted

mdam, cica fiecare se descurca cum putea, fura, etc.   da' desi ei aveau figideru' plin, tac'so nu fura, ei aveau un magazin special in cartier, pt copii speciali. LOOOL

Posted

Pai e clar ca n-a gandit ce a spus, dar eu nu suport chestii de genul asta.

Tata n-a fost in nici un fel vreun profitor al regimului comunist.

daca mai citesti o data, atent, n-am spus-o deloc la modul peiorativ.  am scris ca era "dec inteles", ca asa faceau toti, cum si tu scriai mai sus "se descurcau cum puteau, furau", deci te-am citat.  dar asa e daca mananci rahat, uiti de la mana pan' la gura, :)

Posted

N-are legatura Pole, era inevitabil ca la orice topic legat de perioada aia sa se incinga lumea. E mai bine ca s-au descarcat, acum putem vorbi civilizat.

Posted

pai pune o poza cu el, sa fim on topic. :sorcerer:

N-are legatura Pole, era inevitabil ca la orice topic legat de perioada aia sa se incinga lumea. E mai bine ca s-au descarcat, acum putem vorbi civilizat.

bai, io nu m--am descarcat. :)  daca ma descarcam, era jale.