Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

ba, mx5 a fost intotdeauna un roadster reusit, la un pret super decent.  ma rog, z-urile or fi putin mai frumoase, nu neaparat mai bune, da' mazda asta e chiar misto.  si cam toate mx-5-urile au fost faine.

Posted

ma rog, pt mine nu conteaza asa de mult asta.  adica un 150-170 de cai pe o masina de dimensiunile alea, mi-ar fi suficient pt o duminica la munte pe un drum virajat si gol.

Posted

ma refer la manevrabilitate. 

si mx8 e misto. 

ah, sorry.  posibil, da' n-am condus decat z3 la viata mea, asa ca nu ma pronunt.  :)  ma refeream la aspect, si la review-uri citite pe net, chiar ma interesa un mx5 la un moment dat.

ah, si apropos, mai rahat ca z3-ul ala nu cred c-am condus in viata mea.  era ala cu motor de 1.9 benzina cred. roadsteru' pulii, stai in el ca-n barca d'aia ieftina, si senzatii doar daca e mas langa tine, lol.

Posted

Cine zice urat de Mazda sta 14 luni pe tusa.

De cativa ani tot zic sa iau un mx5. Cred ca o comit in viitorul cat mai apropiat.

Posted (edited)

N-am inteles stereotipul asta cum se atribuie.

masina de femeie, masina de barbat.

ce plm. 

Pai tu crezi ca eu am loc in Z4? D-aia mi se pare masina de femeie.

E o masina foarte mica. Dau cu genunchii in bord, am un sentiment d-ala de claustrofobie in ea. 

Nu e nici un stereotip. N-am zis ca n-as conduce o masina de clasa mica, dar cu siguranta nu asa ceva.

Iar Z3 e in mare parte un E36 deghizat. Nu-i nici o smecherie.

Z4 nou e altceva. Ala chiar e frumos.

Edited by Bogdan
Posted

..., pai asa si 911 Porsche e masina de femeie, mai claustrofobic decat in aia, doar in sicriu cred ca te simti, mai ales modelele mai vechi

Posted

As lua Clio RS ca imi trebuie a doua masina pt facut putini km pe distante scurte in oras dar am buget de 5.000 doar. :(

Posted

..., pai asa si 911 Porsche e masina de femeie, mai claustrofobic decat in aia, doar in sicriu cred ca te simti, mai ales modelele mai vechi

Da ma dar ala e Porsche, deci treci peste. Plus ca e supercar. 

Intr-un supercar normal ca n-ai loc. Dar Z4 nu se apropie de performantele alea.

ma, pai atunci majoritatea coupe-urilor sunt de femei sau, mai degraba, problema e ca bogdan e prea inalt?

Nu sunt chiar asa de inalt. Am 1.83-1.84. Problema e ca sunt masiv a.k.a gras si imi place sa ma simt bine in masina.

Posted

sunt si coupe-uri mari, m6 e mare, ala de la mercedes, cum plm ii zice nu imi vine si mai sunt., ferrari california, bentley etc.

astea cred ca sunt gt-uri sau ceva de genul asta.

bani sa este, ca aveam de unde alege.

Posted

Nu sunt chiar asa de inalt. Am 1.83-1.84. 

A, deci esti aproape cat mine, la inaltime. Nu stiu de ce aveam impresia ca ai cel putin 2 m, la cum te descriau astia pe aici

Posted

io am loc in aia.  am mers mult cu 2 997 si aveam loc cacalau in ele, la 1.80.  ah, cand ti-am zis ca stiu de osho, c-am mancat acolo, cu unu' din alea am fost.  pe atunci nu eram asa apropiati (ciuda ciuda mas), ca te-as fi scos la o cina. :D