Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Ma rog, o fi bala cumo fi, da' nu vad de ce ar bate campii. Ma rog, omu' si-a luat si bmw nou din reprezentanta, de care a fost cam dezamagit ulterior, deci nu cred ca e un hater ca mine. :D

Posted

arata foarte bine, am ochit-o pe net de ceva vreme.  si sunt sigur ca live, da bine si plafonu' ala.

Posted

Nu stiu de ce-mi vine sa zic, ca desi nu foarte aspectuoase, Maybach-urile erau mai avansate. 

pai si s-klasse-urile sunt mai avansate decat phantom-urile, nu cre' ca-i un secret asta. da' nu-ti iei rolls pt aia. :)

Posted

dac-ar fi sa comentez ceva la wraith, ar fi despre inst cluster, care e luat de pe baby-rolls-ul lor, ghost. parca nu e asa de elegant ca ala de pe phantom. ma rog, ar fi putut desena ceva nou.

asta mi se pare mult mai frumos, elegant si sport in acelasi timp.

2013_rolls-royce_phantom_sedan_base_g_oe

Posted (edited)

pai si s-klasse-urile sunt mai avansate decat phantom-urile, nu cre' ca-i un secret asta. da' nu-ti iei rolls pt aia. :)

Bre, io ma refer la maybach. Era cu totul altfel facut. Variantele S (57/62), erau cu motorizari AMG, adica peste 600 CP inca din 2005, pe masini de aproape 3 tone. Adica nu acelasi motor care il imparti cu S class. 

La exterior nu erau spectaculoase, marele dezavantaj. Nici la condus nu ar fi fost prea placute, din ce-mi amintesc, dar aia era masina facuta sa ai sofer. 

Edited by Scufi
Posted

Bre, io ma refer la maybach. Era cu totul altfel facut. Variantele S (57/62), erau cu motorizari AMG, adica peste 600 CP inca din 2005, pe masini de aproape 3 tone. Adica nu acelasi motor care il imparti cu S class. 

La exterior nu erau spectaculoase, marele dezavantaj. Nici la condus nu ar fi fost prea placute, din ce-mi amintesc, dar aia era masina facuta sa ai sofer. 

da, stiu la ce te referi.  io nu ma refeream doar la motorizare, ci la masina per ansamblu. :)

Posted (edited)

dac-ar fi sa comentez ceva la wraith, ar fi despre inst cluster, care e luat de pe baby-rolls-ul lor, ghost. parca nu e asa de elegant ca ala de pe phantom. ma rog, ar fi putut desena ceva nou.

asta mi se pare mult mai frumos, elegant si sport in acelasi timp.

2013_rolls-royce_phantom_sedan_base_g_oe

cum iti place tie, cu cadrane shampein :P

Edited by umbrella
Posted

sunt si cadrane negre, care chiar imi plac mai mult, doar ca perspectiva asta e mai misto, se vad cum is adancite ceasurile-n bord. :)

Posted

a deci curatenie nu se face?pai daca e jeg?intretii jegul?

ma rog,o noua perla din putzul gandirii raresiene.careva sa l aduca inapoi pe similea, and fast

merci ifx

• Upvote 1