Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted (edited)

si groaza.

Bai, nu am vazut Star Wars deloc si nici nu am de gand sa ma apuc de el. Ma banati careva?

Sa stiu si eu, preventiv, daca intr-o zi nu ma mai pot loga pe iBMW.

Edited by jeezy
Posted

Ala vad ca e un fel de Cinema Gloria reloaded.

Nu e aglomerat in mod total intamplator. :lol:

Esti fraier. e chiar foarte smecher Glendale...Cand am zis ca nu e aglomerat m-am referit la faptul ca nu-ti freci umerii de toti ghertoii de mol si putzibelele atasate.  

si groaza.

Bai, nu am vazut Star Wars deloc si nici nu am de gand sa ma apuc de el. Ma banati careva?

Sa stiu si eu, preventiv, daca intr-o zi nu ma mai pot loga pe iBMW.

Eu citesc Dune... 

Posted

Cheesy, mai putin si-l intreci pe puiu. Si nu la glume, ca acolo l-ai lasat in urma de ceva timp. :)

Posted

Esti fraier. e chiar foarte smecher Glendale...Cand am zis ca nu e aglomerat m-am referit la faptul ca nu-ti freci umerii de toti ghertoii de mol si putzibelele atasate.  

Daca e ca in pozele de pe site, e cacacios. O sala micuta. Scaune misto intr-adevar, dar tot e un ecran mic si o sala mica.

La mall poate fi foarte misto daca stii sa alegi ora si ziua.

Posted

Ciupa, cu cat e mai mare ecranul, cu atat trebuie sa stai mai departe de el ca sa ai o experienta placuta si sa nu intorci capul precum spectatorii la tenis. Stii si tu asta

Posted

cu cat e mai mare ecranul, cu atat trebuie sa stai mai departe de el ca sa ai o experienta placuta si sa nu intorci capul precum spectatorii la tenis. Stii si tu asta

Lol

Foarte mișto și subtilă trimiterea spre colegul cu proector.

Like.