Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

bai deci am vazut asa: Bridge of spies, cu tom hanks, mi-a placut, am vazut mai devreme si In the heart of the sea, ala despre moby dick gen ... si asta mi-a placut.

eu zic ca tre' vazute.

ah, le-am vazut piratat gen, dvd screener, asa incat daca aveti mate fine si figuri de dorobanti, asteptati blu ray.

si edit major:

The Revenant... ai de ... mea, mi-a sculat paru pe mine, di Caprio e miezu' actual, fara discutie.

Posted

Di Caprio de acord. E bun. Dar filmul...sa-mi fie cu ertare...e mult sub potentialul sau. Practic filmul a fost carat in spinare de Di Caprio.

Daca ne gandim la Inception, G. Gatsby, Shitter Island, Wolf of WallSt...

Posted

Acu pe pro cinema e comedie horror cu jenna jameson

#notformas

Am vazut si eu 5min, daca ma uitam mai mult imi curgea sange din ochi ...
Posted

deci ce porcarie solace ala, am reusit sa-l vad pana la capat in 2 zile, un gunoi obosit.

si sa ma cac si in boicotul negrilor la oscar-uri... ei ce sa-ti povestesc, anul asta nu a fost nominalizat nici un negru la oscar si iaca ce drama, hai ma leshi. astia sunt fantastici bai nene, cum nu le iese ceva, automat gata, e rasism.

Posted

zi tu un film cu un negru bun de anul trecut. 

eu nu imi aduc aminte nici unul. 

Au avut  cativa actori/actrite care s-au dus bas. 

Morgan Freeman joaca si in Las Fierbinti daca il cheama si ii dau destul .

Hale Berry numai nulitati scoate de cativa ani. 

Samuel L Jackson, daca nu il cheama Tarantino  la vreun film, cred ca are acelasi impresar cu Freeman.. 

altii voi mai stiti ?