Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

si asta ar trebui bifat.

e disponibil pentru publicul larg, dar cu niste panarame de subtitrari hardcoded, intr-o limba pe care n-o sa invatam niciodata.

http://www.imdb.com/title/tt2980516/

bai nene, nu vreau sa fiu bulangiu sau ceva, dar cine plm e Stephen Hawking asta, in afara faptului ca e un paralizat care vorbeste printr-un computer si mai apare prin comedii B rated sau emisiuni despre nimic, pe discovery ?

adica e nasoala drama omului, eu cred ca mi-as fi dat log off de mult, dar ma refer la cine e el ca om de stiinta ? ce a facut concret ? plm, ca tot n-am inteles.

Posted

E unu' care i-ar da lectii lui einstein si lui tesla

lectii la ce, la ventrilogism ? einstein si tesla au lasat ceva in urma, concret, asta ce plm lasa ? aparitii la tv ?

Posted

Asta lasa sfaturi, ca de lucrat nu a putut. Omul e mort inca de la nastere. Ce vrei si tu acuma, sa te vad paralizat si sa vorbesti microfon de ala la gat, ce plm ai fi putu face?

Posted

lectii la ce, la ventrilogism ? einstein si tesla au lasat ceva in urma, concret, asta ce plm lasa ? aparitii la tv ?

O sa lase in urma ce-a lasat si Einstein: teorii. In fond, e matematician la baza, nu inventator. Tesla a avut norocul sa aplice in realitate inventiile lui.

Posted

Interesant e ca, cu toate inventiile si meritele recunoscute chiar si la vremea aia, dupa ce a demonstrat ca inventia lui, curentul alternativ, e mai buna decat curentul continuu al lui Edison, Tesla a murit sarac.

Posted

bai nene, dpmdv, Hawking este un impostor si un arogant, pe setul de filmare la Star Trek, ca a aparut si acolo in cateva episoade, era vorba de warp speed in episod, ca warp 5, chestii din astea si el intr-un fel de gluma aroganta, zice "da, eu lucrez la asta".

daca o sa vad vreodata warp speed posibil datorita lui Hawking, am sa ma inclin, pana atunci, la torii suntem buni toti.

einstein si tesla, au marcat lumea la propriu, nu sufera comparatie cu limbricul ala.

si nu s-a nascut asa, e la 20 de ani parca i s-a declansat boala pulii, scleroza aia sau ce are.

Posted

Bre Pole, a zis ca lucreaza la conceptul de warp speed pentru ca o viata intreaga s-a dedicat cercetarii mecanicii cuantice, teoriei relativitatii si a teoretizarii gaurilor negre. Deci, cumva, daca le-am intelege pe astea, am ajunge si la warp speed. Prea esti chitră.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bre Pole, a zis ca lucreaza la conceptul de warp speed pentru ca o viata intreaga s-a dedicat cercetarii mecanicii cuantice, teoriei relativitatii si a teoretizarii gaurilor negre. Deci, cumva, daca le-am intelege pe astea, am ajunge si la warp speed. Prea esti chitră.

da plm, in cazul asta si eu lucrez la conceptul calatorie in timp si perpetuum erectus, de obicei dupa prima sticla incep sa aprofundez.

:)

• Upvote 2