Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

aaaa, serialul e facut de Jenji, ala care a facut si Weeds, de asta imi place, cred ca e fumat omu' cand scrie scenariile, e foate tare :D

Posted (edited)

dupa primele 2-3 episoade parca e mai misto, iar rusoaica de la bucatarie e tare, si  cand am vazut cine o joaca, Captain Janeway din star trek Voyager.. si mai tare :)

Interstellar e in cinema deja, cred ca ma duc fix in seara asta sa il vad ca e versiunea nedublata de la 10  seara, am timp.

Edited by DOMI
Posted (edited)

Am fost aseara la Interstellar.
Sincer, pierdere de vreme, nu imi explic cum are nota aia imensa pe imdb, dar la cat de mult filme proaste rau sunt.. in sfarsit.
Filmul e foarte lung, abia asteptam sa se termine odata sa plec, are 1h in plus lejer...1 h in care nu explica nimic, nu adauga nimic la poveste, nu dezvolta caractere.. nimic.
Practic e un fel de telenovela in spatiu care explica niste conexiuni bizare intre gauri de vierme, gauri negre, gravitatie si  atentie mare .. Dragoste.. :),

se pare ca desi poti calatori prin gauri de vierme, daca iubesti poti supravietui caderii intr-o gaura neagra, daca iubesti se rezolva tot..  :) 

Eu unul am fost dezamagit, poate merita vreo 2.30 h sau cat o fi el, dar banii de cinema in nici un caz..

Edited by DOMI
Posted

nu e chiar rau rau sau exceptional de  prost la modul absolut, dar la cata valva s-a facut in jurul lui, asteptam mult  mai mult.

Oricum mie nu mi sa parut deloc fun si faptul ca abia asteptam sa se termine,  pana mea..naspa..

Posted

Pot sa va multumesc si de acum, doar nu ma dor degetele :D

nu ma mai uit la filme.

Am weeds de care trag, n-am vazut lost, dexter, house md si cate-n luna si-n stele.

Posted

lol

l-ati fi lasat sa se chinuie?

nu pot sa fac misto pe topicul de filme :)

e timpul omului, nu vreau sa stiu ca si-l consuma vreunu cu vreo porcarie.

aici sa fie colegialitate, asa as vrea :)

Posted

mie mi-a placut Non Stop

Acum l-am vazut si eu... Destul de plictisitor, finalul a fost ok.. :)

Ar trebui sa facem o lista cu ce e de vazut din ce e nou...