Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

eu nu m-am uitat, doar l-am anuntat pe SLY ca a aparut. dansul era interesat de anumite aspecte din film, stiind anticipat ca e un posibil rateu.

verssatu s-a uitat si cand a inceput review-ul aici pe topic, m-a facut sa-mi para rau ca am postat link-ul.

mie-mi place weeds si la ala ma uit. ta daaa.

Pole, nu e doar cam. Nu stiu daca suporti panaramele alea de caractere, dar calitatea e acceptabila.

20861238533297153452_thumb.png

03861489837312669810_thumb.png

Posted

eu la ala cu subtitrare in koreana nu ma uit. sa-l ia naiba, astept.

weeds imi place. mi-ai facut o super recomandare :)

culmea e ca m-a pus in dificultate. fiind atat de vechi, nu prea se mai gaseste. asa ca.....

Screenshot_from_2014_10_26_22_41_13.png

da' merita :D

Posted

uite asa. ai dovada in fata.

sunt multumit ca pot sa-l iau. n-ai idee cat l-am cautat.

episoadele individuale nici macar nu se mai gasesc, alea cu multi seed-eri sunt in franceza sau nu stiu ce limba tampita.

asta a fost, n-am avut ce face. imi iau un bluray writer si bag la arhiva tot ce-mi place.

o sa vreau sa vad weeds la pensie si o sa sfarsesc prin a-mi baga in supozitor in c...r.

sa vedem cum merge la sezonul doi, poate scap de blestemul asta.

Posted

Io preconizez ca ifx o sa vrea sa converseze orice în următoarea oră după care dispare.

PS.

Similea crede ca informația se păstrează mai mult dacă pui dvd-urile în congelator.

Posted

ce ghena infecta e herpulea asta nou....vai mortii lui, zici ca e facut la misto, intre 2 episoade de las fierbinti

cum cacat are Hercules 7,5 pe imdb ? m-am uitat la trailer si pare un gunoi.

l-a vazut cineva de aici ?

Posted

deci maimute calare care trag cu arme de asalt si maimute care merg cu tancul :D ... mea vere, n-ai ce sa vrei mai mult, e genial :)))