Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Nu mai fiti bai egoiști

noi practic vorbim aici pentru ca si altii la rândul lor s-au chinuit cu rahatul nostru

deci putem sa-i zicem karma

Similea e bine, are inhalatorul mereu la el.

Posted

pole cand a fost mic se rahatea bienal. si atunci levantica. iar dupa somnicu' lui, puteai sa-ti faci program ca dupa un ceas elvetian.

Posted

a cazut in pacatul cumparatului, cine are rabdare sa puna ala pe suport sa se incarce un telefon. 

eu multumesc lui dumnezeu bunutzu ca s-au inventat ceasurile automate ca trebuie doar sa le ajustez ora dupa ce nu le mai folosesc 

Posted

a cazut in pacatul cumparatului, cine are rabdare sa puna ala pe suport sa se incarce un telefon. 

eu multumesc lui dumnezeu bunutzu ca s-au inventat ceasurile automate ca trebuie doar sa le ajustez ora dupa ce nu le mai folosesc 

pai am si 3 ceasuri automate, pentru alea mi-am luat winder :) dar tre sa fac ceva si cu asta, nu? n-ai idee cat de lung este cablul de la apple, cu pastila aia de incarcat.

Posted

Pt cine folosește des funcții ale telefonului gen căutare Google, Bluetooth, wireless, mobile data, etc etc etc, recomand aplicația HD Widgets.

Printre multe altele, permite instalarea de "întrerupătoare" pe home screen, gen luminozitate ecran reglabila în pași presetati, gen 10, 25, 50,77%. La fiecare apăsare a întrerupătorului modifica luminozitatea.

Se pot pune întrerupătoare on/off pe home screen pt Bluetooth, hotspot, mobile data șamd.

Practic nu mai trebuie intrat la notificări, de/activarea funcțiilor se face direct de pe ecranul principal.

Posted

Exemplu cu Bluetooth on, hotspot off și luminozitate ecran.

Colorile la text, icoane și culoarea pt când funcția e on se pot schimba din setările aplicației.

Da dane, dar nu mai faci swipe. Le ai direct pe home screen.

Posted

Dane, nu înțelegi.

Ce am pus eu sunt shortcuts DIRECT PE ECRANUL PRINCIPAL.

NU TREBUIE sa mai faci nici un swipe, indiferent cu câte degete.

PS. Am schimbat culoarea pt ON din portocaliu in albastru, sa se potrivească mai bine cu fundalul.

Posted (edited)

Pe mine m-ar enerva sa fie alea pe ecranul principal.

Mi se pare super stresant.

De ce ai fontul ala? Imi amintesc ca asa erau primele versiuni de Android.

Pentru alea ai doua optiuni elegante.

Swipe cu 2 degete sau Edge Panel pe lateral. Exista Edge Panel cu toggle-uri pentru asa ceva.

Edited by Bogdan
Posted

Am văzut ca ai sunetul dezactivat. Dacă ai vrea să-l activezi din nou, ai apăsa un buton pe home screen.

Altfel, trebuie sa faci swipe jos, să-l activezi și apoi swipe sus sau back.

Îmi place fontul Rosemary.

Posted

Aaa, poate tu vorbești de lock screen, io nu. Am zis de vreo 3 ori home screen.

Cred că unul dintre noi a băut ceva vin aseară și n-am fost io ăla. :)