Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted (edited)

Căutați produse de la gpel, caseology, spiegen, otter box.

Am înțeles, credeam ca am aplicat eu prost. Îmi caut și de spate dar nu găsesc, te pisi pe el de gorilla glass nu știu cat, ca tot se zgârie, mai ales când îl pun în suport în mașină.

www.dbrand.com

Edited by Rareș
Posted

pis pe ele de folii, nu se mai zgarie ecranele de pe vremea lu' ericsson t100, se sparg direct eventual daca dai cu el. nu mi s-a zgariat niciodata ecranul la nici un telefon, bagat in buzunar cu chei, fise si asa mai departe. se zgarie carcasa eventual.

plus ca arata ca dracu si mai si incurca la tastare, am avut o singura data folie la telefon, ca era nush ce promotie moca si mi-au aplicat-o la orange fara sa ma intrebe cand am luat telefonul.

plm, era un gold, am avut si eu un scurt moment de ratacire. desi era misto culoarea pe spate, insa nu imi trecea greata cand vedeam display-ul ala alb de cocotã

s-a spart cu folie cu tot, cazand de pe noptiera, plus ca aduna mereu mizerie pe la marginile foliei, este fix oribil si inutil.

post-5-0-78700400-1493189822_thumb.jpg

Posted

n-am folosit in viata mea folie la un blackberry. nu e zgariat ecranul, desi l-am dat de asfalt de suficiente ori. am o singura craptarua oarecum invizbila, l-am scapat in timp ce alergam

Posted

oh doamne, se zgarie telefonu', vai vai.  plm ma, sigur tineti si telecomanda de la GoldStar in punga.

e doar un telefon.... :(

Posted

Ba nici eu nu țineam folie, dar am avut o husa tip wallet, și am zis sa tin permisul și cardul de la banca, ca nu port portofel. Și astea stateau in partea care venea peste ecran, s-au cam amprentat aiurea pe ecran, acum ca am pus folie nu se mai vede. Îmi trebuia husa din asta care acoperă ecranul ca sa nu mi se vadă apelurile și mesajele când vin. Și în mașină mi-l pun pe un cradle și fiind spatele tot sticla, s-a cam zgâriat, as pune o folie și pe spate.