Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Eu il tin pe vibratii tot timpul, n-am observat partea cu sunetele. Notificarile in schimb par mai ok si da, raise to wake up e ce trebe.

Ce nu imi place e ca dupa ce se trezeste, ca sa il deblochezi trebuie sa apesi pe Home, nu scaneaza direct amprenta.

Posted

Eu il tin pe vibratii tot timpul, n-am observat partea cu sunetele. Notificarile in schimb par mai ok si da, raise to wake up e ce trebe.

Ce nu imi place e ca dupa ce se trezeste, ca sa il deblochezi trebuie sa apesi pe Home, nu scaneaza direct amprenta.

ba nu, dupa ce se "trezeste" nu trebuie sa apesi, doar atingi home button sa scaneze si se deblocheaza, iti scrie sus unlocked, apoi apesi pe home si intra efectiv in telefon.

si cu el inchis daca tii apasat pe home, scaneaza, deblocheaza si intra in meniu, nu s-a schimbat nimic gen.

Posted

Mă deranjează maxim sunetul la blocare, zici ca s-a stricat sau ceva

Ce kkt e raise to wake?

Se poate dezactiva, io i-am dat jet direct
Posted

da plm, nu mai apesi pe nimic ca sa vezi ecranul, doar ridici telefonul si se aprinde ca sa vezi daca ai notificari, cat e ceasul etc.

inovatie gen.

cum ai dezactivat aia Verssatu ?

Posted

ana serios?

din asta aveam pe 8800 saphire ceva gen 2008? 

PS

iPhone users on T-Mobile should hold off on upgrading to iOS 10.

T-Mobile CEO John Legere took to Twitter today to warn customers that a number of users who have made the leap have reported connectivity issues, but a fix is in the works.

Posted (edited)

ba nu, dupa ce se "trezeste" nu trebuie sa apesi, doar atingi home button sa scaneze si se deblocheaza, iti scrie sus unlocked, apoi apesi pe home si intra efectiv in telefon.

si cu el inchis daca tii apasat pe home, scaneaza, deblocheaza si intra in meniu, nu s-a schimbat nimic gen.

Eu ma asteptam dupa ce il ridic, se trezeste, citeste amprenta(ca din instinct sunt cu degetul pe buton) si intra in meniu direct, fara sa mai apas pe home.

Edit: Iphone SE ca dinasta am, corectat toata treaba.

Edited by jeezy
Posted

Eu ma asteptam dupa ce il ridic, se trezeste, citeste amprenta(ca din instinct sunt cu degetul pe buton) si intra in meniu direct, fara sa mai apas pe home.

Edit: Iphone SE ca dinasta am, corectat toata treaba.

ah ok, am inteles acum.

• 2 weeks later...
Posted

plm, Apple cred ca era invidios pe optiunea aia de la Samsung care face telefonul sa explodeze, asa incat la noul iPhone 7 avem si noi acest feature.

in curand nu o sa mai avem voie cu mobile in avion and shit

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3814529/What-happened-exploding-iPhone-7-Reddit-users-posts-pictures-transit-issue-left-handset-charred-mangled.html