Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Pe langa aia 22 mai adauga inca vreo 8 doar la bucatarie, de baie nici nu mai zic.

Nu stiu bai, nu ma pricep. Asta vara au venit doi neni cu niste chestii de fier si o rola de cauciuc, au plecat leoarca, de cat au umblat la geamuri si la usi, nu stiu ce au facut, dar nu "trage de nicaieri. Gandeste-te, Kip, ca, dupa ce am ramas fara gaz si erau spre minus 15 grade, s-a eacit in casa abia dupa doua zile.

O sa vad cu factura...de la anul. Anul asta m-am incalzit si umplut cu mucegai de la caloriferele electrice

Posted

Si gandeste te ca la mine la casa a facut socra miu instalatia care e profesor plus izolatia iar termopanele sufli cu ce vrei in ele si nu intra nimic si tot platesc vreo 700 lei. Bine si 400 mp. :D

Posted

Uite, acuma am 22 de grade in dormitor, de la un calorifer electric. Ce-i drept si afara s-a mai incalzit. Iar daca iesi din camera paralizezi. Au fost, pe rand, niste amici la mine, iar jos, ca s-au descaltat ca ghiţa, dupa 10 minute i-a luat reumatismul. Bai, frig, dar frig de iti vine sa strangi pe cineva de gat.

A, si inca ceva: foarte mult conteaza podeaua, am vazut acum, pe frig, ce inseamna frig pe gresie si frig pe lemn :)

Oricum, o sa caut sa-mi iau si-un cazan din ala, pe lemne si carbuni, e bine sa fie, in caz de nevoie. Mi-am dat seama si unde sa-l pun. No mor sauna.

Si gandeste te ca la mine la casa a facut socra miu instalatia care e profesor plus izolatia iar termopanele sufli cu ce vrei in ele si nu intra nimic si tot platesc vreo 700 lei. Bine si 400 mp. :D

Cam asta estimez si eu c-ar trebui sa fie media, maxim 200 euro.

1 euro/mp mi se pare cam mult :)

Si mai e o chestie: o sa incerc sa montez si termostate pe caloriferele de jos, e ieftin.

Posted

Ala care i-a vandut casa lui Simi inca merge la biserica si da acatiste.

Am mai vandut si eu masina care a fost decapotata fara sa o probeze ala, o data in viata ai noroc din asta. Asa si la vanzatorul lui Simi.