Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

ma, tre sa imi iau si 7 se pare :D, jet black ala arata intr-un mare fel, dar simplu, nu Plus, camera aia duala e ca ....

m-am uitat la event gen.

astept sa dea drumul si la OS Sierra pt mac, os3 pt ceas si ios 10 pt telefon, cica le-au binilit misto de tot.

Posted (edited)

mie nu-mi place jet black , mai repede ala negru mat

insa anul asta nu-mi iau iphone 7 , daca cumva la anu scot iphone 7s cu mai multe chestii.. cum ar fi wirelles charge , atunci cred ca fac pasul.. sper sa ma tina 6-le pana atunci :)

Edited by Krebs
Posted

Sper sa fie, merge si la PC, comuta automat intre casti si difuzoare cand o opresti.

Cica bateria nu ar tine asa mult dar inca nu am testat-o pana la descarare.  

Posted

azi au dat drumul la IOS 10 pt iphone si la Sierra OS pentru Mac, acum m-a notificat, ia sa vedem, cica-s faine modificarile.

edit: ah, nu e sierra, e ceva ce precede sierra-ul, plm. dar sapt asta ar trebui sa vina

• Upvote 1
Posted

iOS 10 e ok, inrautariri ale performantei nu am sesizat pe iphone se. Pare ca e mai ok, are widgeturi, schimbata pe alocuri interfata anumitor aplicatii. Asta asa la prima vedere.

Posted

is haioase animatiile din iMessage, insa ma enerveaza ca s-a schimbat sunetul cand tastezi.

insa multe imbunatatiri pentru 3D Touch, adica mai multe intrebuintari, raise to wake in sfarsit, ca sa nu mai tot dai de buton sa vezi ecranul, siri e mai dejteapta, ma rog, per total e ok.

am pus os 3 si la ceas, ca tot ieri i-au dat drumul, insa nu m-am jucat inca sa vad ce au adaugat.

http://www.apple.com/ios/ios-10/