Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Eu am luat o tăviță pentru sim pentru iPhone 5s al fetei de la ceva service si pare OEM. La fel ca si bateria unui samsung s4, care ține 2 zile...cu holograme&shit.

Posted

pai treaba e simpla, nu se agita ca nu sunt mare lucru pe piata astia de la htc , daca facea samsung treaba asta iesea cu scantei , oricum i6s este mai misto , au bagat si culori pt MAS : Rose Gold , filmeaza si 4k face poze foarte misto si mai ales e Iphone :))

Posted

pai sunt ceva diferente intre i6 si i6s bre "ploiosule" si nu doar culoarile disponibile, are carcasa de 3 ori mai rezistenta (aia de aluminiu) , are 3D touch, are camera de 12 nu de 8 (care filmeaza si 4k ,nu doar fullHd) iar la general este peste i6 , eu astept 7s :)

umbrella e de vina

Posted (edited)

O revolutie nu altceva. Noul iphone, poti chiar vorbi la el! Ceva nemaivazut. Tehnologia de ieri la pretul de maine.

Edited by rain
Posted

Ah da, android rullz.

ce e greu bre rain ?!

la telefoane la gama de varf sunt toate lafel , conteaza doar ce preferi ca user final , nu ca e ceva nemaivazut..acum pana si telefoanele arata lafel si lumea tot alege .

Posted

Diferenta principala intre iPhone si Android este ca iPhone-ul este mai bine optimizat, are cateva mici detalii foarte bine lucrate.

Iar Android-ul e mult mai customizabil in primul rand.

Insa eu n-as da mai mult de 1000-1500 lei pe un telefon. Ma pis asupra lor.

Posted

iPhone e un fashion item, nu are treaba cu performanța. Camera de la i6 mi se pare o eroare de dizain, un fel de "ne doare in cafea ca bășina de lentilă nu mai încape in carcasă, noi oricum facem telefonul mai subțire decât iPhone 5 si păstram camera aia depașită". Dar la fel de bine poate fi luată ca un atuu, gen "aparatele foto compacte de fițe deja au lentile care nu mai încap in carcapace, e un indiciu al performantei". Si tot așa...

Posted

+1! M7'le asta a fost ultinul telefon scump pentru mine, de acum inainte mi'am fixat un buget de maxim 200 € pt un telefon la liber, fuck it!

Posted

La iPhone au fost intotdeauna cateva chichite destepte.

De exempu, iPhone-urile recunosc automat numerele de telefon cand faci browsing.

Daca pe un site nu este pus un cod html ca sa recunoasca si Android-ul ca este vorba de un numar, nu-l va recunoaste.

Alta chestie este ca si daca-l recunoaste, nu il apeleaza direct ca la iPhone. Iti apare numarul in meniul de apelare si trebuie sa apesi din nou pe apelare ca sa-l suni in sfarsit.

Alta chestie e ca daca nu-i faci jailbreak si nici nu instalezi soft-uri prea noi, telefonul merge intotdeauna perfect.

Nu se blocheaza, merge cum trebuie. 

Interfata e foarte intuitiva s.a.m.d

Pana si setarile sunt mult mai usor de facut la iPhone. 

Android-ul e gandit pentru un end user mai priceput la tehnologie. iPhone-ul e facut sa fie folosit de oricine. E gandit in asa fel incat si unul cu semiretard sa gaseasca ce-i trebuie.