Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Scufi said:

Aici furaciune, nu aia de pe ebay

https://www.olx.ro/oferta/inchiriez-garsoniera-IDbNUuR.html 

700e apartament cu 2 camere langa Iulius Mall...si s-a inchiriat fara probleme.

Nu e chiar mare pretul. Dar nici mic.

3 hours ago, Bogdan said:

Fiind in Cluj, orasul minune, hub-ul stiintei, orasul universitar etc. - pretul nu e neaparat mare.

Mi-a explicat o clujeanca plina de mandrie ca in Cluj chiriile sunt mai scumpe decat in Bucuresti pe buna dreptate pentru ca e oras universitar.

In Cluj s-ar inchiria si o debara pe post de garsoniera.

Ii o proasta, probabil nu plateste chirie...sau poate presteaza pentru acoperis deasupra capului.

Hub-ul sulii, au picat imobiliarele in ultimele 2 luni, sa vezi tu reality check mai incolo, in vreo 6 luni.

Pe de alta parte, am bagat motorina cu 5.67 la mol ieri.

Posted

Lucreaza in Bucuresti. Sigur nu plateste chirie in Cluj pentru ca are apartament acolo.

Clujenii au de obicei o mandrie d-asta inexplicabila. Se mandresc enorm cu orasul ala. 

Posted

Da, pentru ca are vreun apartament mostenit. Daca ar fi lucrat pentru el sau l-ar fi cumparat in ultimii 2 ani cand a fost apogeul pietei imobiliere, nu cred ca mai era atat de mandra, over-paying concrete, cum ar veni.

• Like 1
Posted

Pai ia baga o comparatie, vezi pe blitz/edil imobiliare cat e pretul caselor in CJ (dar Cluj-Napoca, nu Floresti care e vai de el) si Galati.

Baga si niste linkuri ca-s curios, sincer.

Posted

Am zis 'respectand proportiile'. Chiar daca pretul per mp e mai mare la Cluj, fata de nivelul economic al gţ ului diferenta se disipeaza

Cat e mp in bloc nou, in cj?

De ex, la chirie, doua camere varuite si mobilate cat de cat pleaca de la 300

Na, la intamplare. Cartier de c...t, bloc comunist. https://m.olx.ro/oferta/apartament-2-camere-et-1-55-mp-complet-utilat-si-mobilat-i-c-frimu-IDbwAPz.html