Cefi Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 7,4k pt aprox 140 mp. Membrana pvc, profile picurator și alte cacaturi. Deci astea s preturile. Mai ieftin e sa mergi pe epdm Quote
Scufi Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 (edited) asta mi-a dat pe bituminata. n-am apucat sa-i zic ca astept sa mi-o suga cu cartonul lui. la voi in transilvania e mai scump. cu cat e mai aproape de cluj devine imbecil de scump. Edited February 2, 2021 by Scufi Quote
jeezy Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 8 hours ago, Cefi said: Bolojan e de vina, lol Boc Quote
Scufi Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 Sau cum sa faci un vagin in cladire https://www.storia.ro/ro/oferta/proprietate-special-de-1-862mp-de-vnzare-n-zona-cetate-IDlBYZ.html Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Pretabil pentru: Activitati medicale, Hotel,Showroom, in scop investitional am ras la asta Quote
Bogdan Posted February 4, 2021 Author Report Posted February 4, 2021 https://www.olx.ro/oferta/mansarda-neamenajata-84-mp-parcul-carol-tineretului-IDdTqa0.html Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 lol nu mai gasesc anuntul era ceva la Cluj acum 1 an, probabl 50-60 mp pentru 100K EUR, un pod fantoma, gaurit. Quote
Scufi Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 (edited) https://www.olx.ro/oferta/apartament-143mp-in-pod-str-memorandumului-ultracentral-IDdQTs9.html In aceasta curte sunt alte 2 poduri amenajate foarte frumos. Edited February 4, 2021 by Scufi 1 Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Bai nene Ce se intampla aici? https://www.reddit.com/r/WeAreGoingToHellRO/comments/lbxl6p/un_singur_proprietar_o_batranica_doctor_din/ Quote
Scufi Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 E varianta cu roti directoare pe spate. Probabil belele acolo si asta sarac de nu le repara Quote
Bogdan Posted February 4, 2021 Author Report Posted February 4, 2021 2 hours ago, Scufi said: E varianta cu roti directoare pe spate. Probabil belele acolo si asta sarac de nu le repara Nu cred. Cred ca e varianta cu accident grav, repara de bajeti. Am vazut fix la fel o Dacia SuperNova Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 deci nu este active steering futut? ca l-a un mom dat se indreapta Quote
Bogdan Posted February 4, 2021 Author Report Posted February 4, 2021 Nu cred. E Active Rear Steering. Parerea mea e ca a fost lovita rau si e stramb rau de tot sasiul. Masina e barca. Quote
Calin Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 Asa faceau si volanele la astrele de prin anii 90 Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 41 minutes ago, Bogdan said: Nu cred. E Active Rear Steering. Parerea mea e ca a fost lovita rau si e stramb rau de tot sasiul. Masina e barca. cica a scris pe ceva grup proprietarul ca e futut ala, rear steering astept parerea lui buhnici, titi aur si andy popescu pe tema asta Quote
sbircris Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 6 minutes ago, Dan98 said: cica a scris pe ceva grup proprietarul ca e futut ala, rear steering astept parerea lui buhnici, titi aur si andy popescu pe tema asta Vrăjeală.in cel mai rău caz,nu mai virează rotile,are caseta pe spate. Asa am eu pe f10,integral active steering parca ii spune. Aia a fost rupta in accident ceva,de aia merge pe 2 benzi. 1 Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 in acelasi timp se poate strecura mai usor printre benzi la semafor, are si avantaje Quote
Bogdan Posted February 4, 2021 Author Report Posted February 4, 2021 35 minutes ago, Dan98 said: cica a scris pe ceva grup proprietarul ca e futut ala, rear steering astept parerea lui buhnici, titi aur si andy popescu pe tema asta Harneala. E rupta in cur masina. Am avut la reparat o masina asa. M-am prins pentru ca ii statea toba intr-o parte desi era prinsa in toate tampoanele si nu parea nimic in neregula. Apoi am vazut ca fiecare roata lasa urma ei desi merge in linie dreapta. Quote
Dan98 Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 atunci este una dintre cele mai urate reparatii vazute ever Quote
Recommended Posts