Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este un fel de Hiu Hefner. Iese din garaj in capod cu paharul in mana si trabucul in coltu gurii. E moartea pubertinelor de pe strada lui. Se spune ca este Garajul Pacatelor si multe fete si-au inceput drumul in viata iesind pe poarta femei

Posted (edited)

A descoperit ca exista un fetis sexual in care iti bagi un somon in rect, asa ca a decis sa experimenteze, iar acum e in convalescenta.

#masthings #goodvibes

Edited by Bogdan
  • Like 1
Posted (edited)

Condus ducato 2009

ordinarie mai mare de masina nu exista. un cacat, mai ales sistemul de ambreiaj si timoneria

fie nu era intretinuta masina cum trebuie, dar un ambreiaj flasca, fara vreun sens, parca era pedala moarta

Edited by Scufi
Posted
29 minutes ago, Scufi said:

Condus ducato 2009

ordinarie mai mare de masina nu exista. un cacat, mai ales sistemul de ambreiaj si timoneria

fie nu era intretinuta masina cum trebuie, dar un ambreiaj flasca, fara vreun sens, parca era pedala moarta

Dubele mi se par ca au o durata de viata extrem de limitata, cele puse la treaba in RO de la 0 km. Am mers cu un Sprinter 316 CDI din 2017 (posibil 2018) folosit la distributie si masina era distrusa, optic, mecanic (amortizoare, brate, caseta directie). 

Am mers cu un Sprinter ceva mai vechi, transfer aeroport in Spania, 16+1 sau pe acolo, vreo 800K km si mergea ca noua.

• Like 1
Posted (edited)

Oricum clar nu-mi iau vagon d-asta manual. Imi bag pula.

Cred ca prima generatie de Crafter, pe platforma MB si aia e.

Edited by Scufi
Posted (edited)

Crafter cu motorul de 2l e slabut rau, am condus ceva km. Iar motorul R5, care e si pe tuareg, e pacatos rau. Parerea mea e tot Iveco.

Edited by Calin