Jump to content

Islam, ISIS si corane

Recommended Posts

Posted (edited)

Franta nu are legi rele, unele sunt in folosul poporului. Se mai lupta si cu Google din cand in cand + alti mari bulangii. 

M-am lovit de o astfel de lege, cand mi-am cumparat iPod din Franta, prin 2009 si fata de restul tarilor, asta avea volumul limitat la un anumit nivel, pt ati nu dauna auzului. 

Edited by Scufi
Posted

Spun atat: euro 2016 a fost o ocazie minunata sa bubuie multi. Musulmanii, conform teoriei, urasc pe toti. Era perfect setting.

Posted (edited)

N-a fost loc de asa ceva. Probabil au organizat totul foarte bine.

La jocurile olimpice va fi mult mai nasol. Brazilienii nu cred ca pot fi suficient de organizati si meticulosi. Aia sunt cu siesta, le place viata.

?

Scuze, dar nu ma pot abtine. Nu cred ca esti inca pregatit. Edited by Bogdan
Posted

Hollande mi se pare oribil. Culmea e ca tocmai iesise si stirea aia cu frizerul lui platit cu 10 000 de euro pe luna, iar acum are iar reactiile alea de om pasiv si ratacit total in

Pai ce sa-i tunda ? Chelia ?

Posted

Pai ce sa-i tunda ? Chelia ?

Exact. Dupa ce ca e chelios, jegosul are frizer care-l insoteste peste tot platit cu 10 000 euro pe luna. Dar cand trebuie sa-si faca treaba, e zero barat.
Posted

Lol, asta e buna. Pai la ce "freza sofisticata" are, orice aghiotant din jurul lui il poate tunde. Asta e lipsit total de realitate si de o urma de viziune. Un pulete...

Posted

Site-urile de genul ala sunt WC-ul public al internetului.

Realitatea e cam asa: https://www.rt.com/news/345255-france-arabic-school-children/

Adica tot e nasol, dar fara conspiratia iudeo-reptiliana, iar limba araba nu devine obligatorie, ci poate fi o optiune pentru puradeii arabi in scolile primare.

Nu e normal, adica mie mi se pare mai corect ca ala care vine in tara adoptiva sa fie cel care adopta cultura si obiceiurile locului, fara sa-si renege neaparat propria cultura.

Globalizarea. Poate acum sunt de inteles protestele alea de acum 10-15 ani.

Posted

Lol, Bogdan urmărește știrile postului RT, adică Russia Today, agenție de știri finanțată de Kremlin.

Bine, și eu fac la fel.

• Upvote 1