Jump to content

Classy Gentleman Emilianul de Câmpie

Recommended Posts

Posted

Cel raiat sau al` cu dungi? 

Nu, ala in dungi, este un talisman, se pare ca ii poarta noroc de l-a purtat la atatea nunti. Va dati seama cate domnisoare au suspinat dupa el cand l-au vazut imbracat in costumul ala.

Posted

Daca el zice ca a salvat materialu pentru proces, eu fac niste postere cu pozele astea si le prezint ca probe in instanta. Sa ne explice cum e cu classy.

Posted (edited)

Dar eu sper ca si avocatul lui sa-si faca cont aici, altfel cum ne da citatiile. 

Propun sa rezervam userul AvocatEmi pt acest scop. 

Oricum, de rares imi pare rau. Nu se intoarce bine in tara, izgonit fiind, si bam il loveste emi cu judecata.

Edited by Scufi
  • Upvote 1
Posted

adica crezi ca similea are timp de glume? 

Ok. Eu nu mai am ce discuta aici. Miroase urat.

​

​

Ah acum vad asta.  De ce iti miroase urat?

Simplu. Pt ca ai nasul deasupra gurii. 

Posted

E: Alo, baietii astia de pe un forum imi denigreaza imaginea!

post-170-0-92419300-1467799303_thumb.jpg

AvocatE: Nu-mi turna â€mi-e dor†în ceaÈ™că, dacă nici È›ie nu-È›i vine să bei!

post-170-0-93998400-1467799418_thumb.png

Posted

Io nu vreau sarmale de la mas. Nu stiu ce fel de carne foloseste 

Te dau in judecata! Ma defaimezi! Si daunele morale nu vor avea caracter material :D

Posted

Ok. Eu nu mai am ce discuta aici. Miroase urat.

​

​Am salvat tot "materialul" si o sa-mi anunt avocatul.

​

​Dl. B. F. urmeaza sa ne vedem in alta parte, sper sa-ti faca placere, la fel de mult ca aici.

​

​

bai e bine ca ai salvat materialul, mai bine l-ai reciti in liniste si ai invata ceva din ce s-a discutat aici.

In primul rand nu mai copia citatele altora pe facebook si nu mai reuploada videoclipurile altora pe canalul tau, ca unu la mana nu e legal si doi la mana, te faci de ras, ori a doua parte s a intamplat deja, o sa iti explice avocatul ala din oficiu si cum e cu copyright-ul.

In rest ce sa zic, astept sa fiu informat despre comportamentul meu, la munca. Treaba e ca tot eu trebuie sa ma pedepsesc :(

cat imi ceri daune? ca tre sa te imprumuti de taxa de timbru.

si mai exact ce imagine ti am defaimat bai prostea? pai aia e propria ta imagine, vrei sa spui ca ti am promovat-o poate.

mai am, dar cand ajung acasa