Jump to content

Classy Gentleman Emilianul de Câmpie

Recommended Posts

Posted

Deci propun sa adunam aici cugetarile si precizata apoi sursa, ca asta absolut tot ce posteaza e copiat de undeva, apoi trebuie sa facem cu randul si dam link cu originalul la el pe fb. Pe langa ca fura de pe orice site, mai nou fura si clip-uri video si le pune la el pe canal de yt

e simplu, de obicei copiaza de pe diva, radu constantinescu blog, sau alte bloguri pentru muieri, mai nou le pune peste ceva poza si isi adauga blazonul ala classy gentâlmen

exemplul cel mai recent

http://www.radufconstantinescu.ro/2016/06/cel-mai-mare-pericol-atunci-cand-vine.html

pentru material:

https://www.facebook.com/emilian.necula

12705719_10207438890224054_4908095066223

post-5-0-74201000-1467714429_thumb.png

Posted

lol

deci daca as avea timp i le-as scoate pe toate si le-as pune intr-un colaj misto, dar n-am rabdare.

post-5-0-80045600-1467717917_thumb.png

post-5-0-06976500-1467717918_thumb.png

post-5-0-87128200-1467717918_thumb.png

post-5-0-49049300-1467717919_thumb.png

Posted

lol, asta-i intr-adevar o "ecuatie" de classy gentleman. sau de tirist ce face pitstop pe centura. :(

13584684_10208581042937158_3062173965782

Posted

planul e falimentar inca din faza incipienta, intrucat asta inseamna ca-i dam importanta/are valoare si murim de gelozie/invidie/mortii lui

nu avem profile de facebook de mari vanatori de capre de centru vechi, sa fim urmariti de 3 sferturi din curvele tarii, ca sa provocam apoi o avalansa de cacat asupra lui

mai simplu ii dai cu sictir din start si-l intrebi de ce plm face pe distinsul, cand el inmoaie semintele in apa sa nu-l intepe in gingii. 

Posted

Ba as vrea si eu sa vad un review de la o fara pe care nea emil asta a dat-o cu cracii in sus. La fel pot sa spun si despre alti nefericiti care tot scriu articole pe fb sau pe blog. Un review vreau, sa vina una sa zica, ba nene m-a vrajit asta si m-a vazut de nu ma stiu pe ce lume traiesc, recomand si altor fete sa incerce. Pisamas pe ei de labagii notorii.

Posted

Bai cine mama ma-sii e radu ef constantinescu si de ce un barbat ar citi tot ce insira ala.

Dupa 5 minute de citit p-acolo imi vine sa arunc pe pereti tot ce am in jurul meu.

de data asta nu-s ironic.

Buna al dracu aia din poza.

Posted

Ba as vrea si eu sa vad un review de la o fara pe care nea emil asta a dat-o cu cracii in sus. La fel pot sa spun si despre alti nefericiti care tot scriu articole pe fb sau pe blog. Un review vreau, sa vina una sa zica, ba nene m-a vrajit asta si m-a vazut de nu ma stiu pe ce lume traiesc, recomand si altor fete sa incerce. Pisamas pe ei de labagii notorii.

Nu tre' sa futa bine, ia ceva pastile si citeste mult.

Vb lu' demi moore cand s-a combinat cu ashton: "nu prea stie ce face, da' o face mult"

Posted

Mimisor nu gangheste rau :D

On-topic: Vreau inapoi topicul ala al meu! Zgripturoiul asta are topic si al meu e ascuns??? :(

Posted

ce topic mã ? ala cu poponisme ? e la groapã si nu face respawn.

mama, poza aia eu acum am vazut-o, cu covorul pe perete.. nu gasesc insulta potrivita.

Posted

Cine este Emilian ?

o cotarlã de pe bmwclub, avea ceva coaja de e36, de care mai trage si acum

emilianec avea user