Jump to content

Classy Gentleman Emilianul de Câmpie

Recommended Posts

Posted
ABOUT EMILIAN

• Un tip care trece dinamic de la seriozitate excesivă la umor constructiv. De la discurs rece la retorică sensibilă. De la postura importantă la cea colocvială. De la cea de po­sesor de limuzină la cea de om fără carnet de conducere. De la cea de încruntare rigidă la cea de privire afabilă...

Posted

Sfârcurile alea ar putea sa scuipe laser

1148986_10201234735604066_2065182513_n.j

Ai de ... mea, acum am observat ca am pe cineva prieten comun, imi vine sa imi bag ....

Aoleo, ai dreptate, e si MAS. Imi retrag cuvintele.

Hihihi :D

Vezi ca si pole il are la frens

• Upvote 1
Posted

Ide plula mea... asta e in stare sa pice cu lumanare pe ecranul telefonului

Asta are mintea pe care o aveam io cand scriam in oracol

.

Ceva nu se leaga

Asta are un costum.pe care il imbraca peste tot

#lumerelaxata#costumantic#nepotrivire#lol#

https://www.instagram.com/p/BGpNShPAXWP/

Bisnisendplejăr

Nu se poate asa ceva:))))

Posted (edited)

Sunt deja 6 pagini de ocara, acuzatii etc la adresa acestui om. Nu mi se pare corect sa fie facut troaca de porci in lipsa.

Dat fiind ca nu are cum sa se apere, neavand bani ("se vede c-a schimbat un milion"), instanta acestui forum are obligatia sa-i acorde un avocat din oficiu.

6 Jul 2016 - 00:18, said: 

Taci din gura, se vede c-a schimbat un milion 

Edited by mimima
Posted

Are si sternul infundat, deci a fost un copil rahitic. Probabil d-aia isi cumpara si acum paine si o pune pe scaunul din dreapta. Ceapa in torpedou, desigur. #painecuceapalaicaboss

Posted

lol

care e binevoitor sa trimita si la gabori. pe langa ca faptul ca nu e niciun m

lol bai nene cum minte asta deci e patologic frate, aia nu e nici o girlfirenda lui si nici macar nu e el in masina, este un alt video furat de pe youtube si e din Rusia, asta e clipul. deci asta merge pana acolo unde copiaza si reuploadeaza clipuri de pe youtube si zice ca e el si conduce prietena ? bai deci sa-mi trag palme, asta e o boala.

doamne fereste ce minte, asta tre facut de ras bai nene, neaparat.

haha, a taiat finalul de la original unde vorbeste aia in ruseste :)))))))))))))))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=Nmr8ybo-LWo

deci cineva sa-i dea link-ul asta, aici pe forum. MAS, te oferi ? da-te in sloboz de bolnav.