Jump to content

Legea antifumat

25 members have voted

1. 1. De acord cu legea antifumat ?

• DA
      10
    • NU
      8
    • Ma doare-n bostan
      7

Recommended Posts

Posted

Nu iesi afara din cauza mea, ci din cauza ta. Viciul tau este cauza iesirii tale afara. O iau personal in momentul in care ma afecteaza direct, in rest, mi se rupe  :flowers:

in momentul asta fumatorii sunt discriminati.orice s ar zice.

si ingradirea libertatilor individuale e tot mai puternica in asa zisa democratie

pana la statul islamic nu mai e mult,urmeaza sa se mai interzica consumul de alcool si preacurvia si acolo suntem

se puteau gasi solutii care sa satisfaca pe toata lumea

• Upvote 1
Posted

Fara niciun misto... eu as legaliza marijuana

E buna pentru sanatate

Si coca. Sa nu-i discriminam pe snifferi. Marijuana impreuna cu, coca fac o combinatie letala. :)

Posted

in momentul asta fumatorii sunt discriminati.orice s ar zice.

si ingradirea libertatilor individuale e tot mai puternica in asa zisa democratie

Pe acelasi principiu, pana acum au fost discriminati nefumatorii .... te credeam mai inteligent :)

NU iti ingradeste nimeni libertatea de a fuma, ci de a obliga si pe altul sa "fumeze" de la tine.

• Downvote 1
Posted

daca as avea bani, as face acum o tutungerie smechera, unde sa se serveasca, in subsidiar evident si alcool, cafea etc. Inteleg ca tutungeriile, sunt excluse de la interdictii. Nici nu stiu daca avem asa ceva in ro.

Posted

Toti o dati cu spatiu' special amenajat pt fumat. Pai pana acu asa a fost, cu zona pt fumat si zona pt nefumatori. Nu tinea nici dracu cont, ca asa e romanu', il doare-n .... La mall iti si aducea farfurioara de cafea sa poti scruma, ca la mall nu se fumeaza si n au voie sa ti aduca scrumiere. Asa ca dupa atatia ani de durere in lula din partea fumatorilor, de ce nu m ar durea si pe mine acu.

Posted

Lol pole, tu esti unic, nime' nu-i ca tine.

Bloo, e grav: trei iuzeri vor sa te doara-n lula

Numa' tu esti singuru' care ar vrea sa ma doara-n cur. :)