Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

dracu s-o ia de diagonala, ceva mai mare...42-46. 

Io tot ma intreb de ce plm nu integreaza un desptept de producator d-asta mare intr-un televizor si un media player ultra mega performant, de ce nu pune si niste memorii de ram, un hdd de 439856 Tb, practic toate cacaturile ce apar pe un ecran de laptop, tableta sau smatrtfeohn.

Ca la o adica spatiu exista, nu e ca si cum se da un premiu pentru cel mai subtire si plat televizor din lume. Ma uitam la al meu, care e un lcd si are frate loc in spate sa lipesti cu scotch un laptop plus xtream-ul, plus o antena gsm.

Posted

io iti recomand ce mi-am luat eu, LG monstru de 139cm, sunt foarte multumit de el, am scris pe aici cand l-am luat. da' e si smart/3d. Daca tot iti iei, ia smart, o sa vezi ca e marfa sa iti legi netu la tv, laptop, telefon etc. plus ca intri pe o gramada de aplicatii direct din tv...

lasa prostiile, LG si Samsung is miezul pe ecrane, cand am fost sa aleg, mie personal mi-a placut mai mutl cum se vede LG-u fata de Samsungl, dar ma rog, tine de ochiul fiecaruia.

Posted

păi am văzut că sunt diferente destul de mici de pret între unul de 117 chel şi un 3d. Hai că smart nu prea mă gâdilă să fie, dar 3d parcă e mişto. Nu prea am încredere la ce e pe net ul ăsta să mai conectez încă un device...cine ştie ce plm de viruşi umblă pe cablu.

Posted

in orice caz, sa nu fie EDGE LED (care e naspa ca si tehnologie) ci FULL LED, o sa iti explicie Similea de ce, eu l-am ascultat si am cautat sa fie full led.

Posted

lol.

io mi-as lua linistit o plasma Samsung de 165 cm, la vreo 50 de mils, buna sa ma tina multumit vreo 10 ani

fara smart tv cah puh, ca oricum diferenta de pret dintre asa ceva si un mediaplayer e net in favoarea unui ghizmo din asta, dai 3,4 mils da face tot ce face smart teveul la care tre sa pui vreo 10 pt asta

asa cum zice baetii, o singura regula ii valabila la teveuri - cu cat mai mare, cu atat mai bun

• 4 weeks later...
Posted

Mi s-a parut amuzant. Ai tot felul de posturi gen: "Au trecut primele 10 minute din film si deja s-a blocat egreta." Sau "Am cheltuit 1000 euro si echipamentele stau in cutie de vreo 7 luni."

:)

Glumeam doar.

Posted (edited)

lol, pai Similea a fost creatorul topicului Home audio & video din partea cealalta, e tata lor.

Edited by Laur