Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

ai de plm, au plecat corporatistii de sus la servici, si ascult tareeeeeee tears for fears - badman's song.   deci cum poa' sa cante sertaruuuuuuu', looooooool.  daca n-ar fi asa de urat mi l-as tine mie. :sorcerer:

am scos si dopurile din boxe, bubuie aia 15 watts, loooooool

Posted

Am si eu telecomanda din aia nasoala cum ziceti ca e Logitech Harmony 885. Si merge exceptional de bine cu toate device-urile.

In ceea ce priveste una cu touch screen, e in functie de preferinte. Avand foarte putine butoane trebuie sa navighezi mereu prin ecrane si e tare enervant.

Pe asta cu butoane o programezi cum vrei tu.

De exemplu, atunci cand te uiti la TV si asculti tot la TV, poti seta ca butoanele de volum sa controleze TV-ul.

Daca iti faci un alt profil in care asculti TV prin statie, atunci butoanele de volum pot fi setate sa controleze statia in respectivul profil.

Posted

Pai nu prea e nevoie de touch, ca butoanele pe care le are sunt suficiente. Practic sunt 14 butoane si restul pe touchscreen. Cele 14 butoane le poti configura cum doresti, nu stiu daca si la cea a ta Paul merge sa pui pe o tasta orice, adica pe tasta 1 sa pui Meniu, sau merge?

Posted

GTFO WLF, am furat-o. :angry:

bine de tot (tre' sa fie ceva, sigur nu-mi merge mie)

In alta ordine de idei, in sfarsit m-am simtit bine cateva minute. pe un DTS 5.1 cu Rammstein i-am dat frumos, de s-au inrosit cablurile si incepuse sa crape varul pe pereti. incep sa cred ca am avut noroc sa (ma) aleaga combinatia asta, HK cu MAudio. Niet distorsiuni si sunet curat pana la limita durerii de dinti.

Sper c-au simtit frumos si vecinii, ca era 12 noaptea.

Posted

E normal sa fie scump.

E ca la faza cu Motorola DynaTac. Costa 4000 de dolari in '84. 

Apropos de poza aia. Ce misto e moda asta cu pardoselile din ciment care sunt tratate cu acid. Incredibil arata si sunt si super rezistente.

Posted

bai ma lasi, numai TV-ul nu ma anunta ca "new firmware update is available" :wacko:  acu, isi descarcu nus tiu ce update de 600 de mega, oare explodeaza apoi ?

Posted

La ultimul update televizorul meu a dat eroare si refuzat sa mai functioneze.

A trebuit sa intru in recovery mode ca sa-l fac sa mearga.

Urmeaza update-urile de la masina de spalat, frigider si aragaz.

Cand va renovati casa, nu uitati sa prevedeti legaturi de net si pentru aceste dispozitive.

Posted

La ultimul update televizorul meu a dat eroare si refuzat sa mai functioneze.

A trebuit sa intru in recovery mode ca sa-l fac sa mearga.

Urmeaza update-urile de la masina de spalat, frigider si aragaz.

Cand va renovati casa, nu uitati sa prevedeti legaturi de net si pentru aceste dispozitive.

Consumerismul.