Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

maine impachetez hk-urile sa le trimit.   pana atunci voi asculta muzica la sertar, LOL.

2mza83t.jpg

home made.  15w, 1 kg/watt, lool. clasa A. tine si de cald.  ah, mai tre' sa mentionez ca se caca de la etaju' 10 pe hâcaca.  dpdv al soundului, evident, ca in rest e ratusca cea urata.

Posted

Nu, o sa incerc. Cum se face?

Cam tarziu, dar...prin AllShare Cast. Conectezi telefonul la TV, instalezi aplicatia, selectezi mirroring.

Posted

Are un design, ca sa zic asa, tare interesant.

Stil sertar, vorba ta :)

pai e facut sa asculti muzica, nu sa te uiti la el. :P

cand imi vine asta, o sa am timp vreo 5 ani sa-l tot admir cat e de fumos. :sorcerer:  sper sa si sune la fel de bine ca sertaru'.

LA-Marantz-1024x654.jpg

Posted

Cam tarziu, dar...prin AllShare Cast. Conectezi telefonul la TV, instalezi aplicatia, selectezi mirroring.

nu ca am descoperit intre timp, e foarte simplu... din telefon selectez screen mirroring si automat cauta si gaseste TV-ul, apoi totu e f simplu.

arata foarte fain Marantz-ul ala...

Posted

e un amplif homemade, exact cum vrea paul sa-si faca boxe.   un amplif de 15w in clasa a.  si hk-ul e 980 de 85w.  si sertarul suna mult mai bine decat alalalt, lol.

Posted

nu mai, ala era pe lampi.  tot un sertar si ala.  da' ala era chinezarie, nu home made.    asta-i facut de unu' in garaj. :sorcerer:

Posted

looool, exact cu alea se potriveste asta.  :lol:

bag ..., mi-am dat jos si eu american hustle, si tot zic "mai o melodie, mai o melodie", nu-mi vine sa mai opresc muzica, asa se aude. :)

unui coleg i-a facut socru-so unul pe lampi...sa ma bag cu el in seaman, poate ma lipesc si eu de unul.

unde ai vandut hk-ul?  pe saituri d-astea tip mercador?

fa-ti, si da.