Jump to content

Kipiliruri - Cumparari, Vanzari, Troc

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

cumparta careva un 5.1 samsung ? e ala cel mai mare de 1000 de vati

Full HD 1080p. Total putere 1000W (167w x 5 canale x 165 w subwoofer). Intrare iesire HDMI, Intrare cablu Optic, transfer digital, Digital Natural Sound Engine, Auto sound calobration, Surround Virtual 9.1, USB Direct & Play, redare DivX, Mp3, wma, jpeg, Wireless Ready, Dolby Digital DTS, DOLBY PROLOGIC II, DTS.

are ceva la dvd insa, cateodata nu citeste dvd-urile, cred ca tre' curatata lentila ca nu e folosit.

MGUzZjI1ZDE3YjM2NTIxYmFiYmNlYTFlMzE3OWRi

31437-max_htx1.jpg

Posted

Are protectii din alea medii?am mai vazut modelul, nu te incingi in ea vara, vad ca nu prea are aerisiri?

Sunt misto astea cu alb, faza neplacuta e ca goangele pateaza rau ,raman lipite cu zmeclau ala de ti i mai mare dragu

Posted

Tot ce vezi alb e plasa fara nimic altceva, se aeriseste bine de tot. Dimineata mai pe racoare la 18-20 grade ma lua frigul in ea la 100 la ora doar in tricou. Protectia spate cred ca e CE level 2, e destul de dura. La coate si umeri e un pic mai flexibila si mai subtire.

Posted (edited)

Io mi-am luat o geaca ixs goretex, cu interior termoizolant detașabil.

Pe vară ii deschid aerisire la piept și la mâini, plus alea de ventilație de pe spate, se simte ca și cum prin alea de pe spate sufla cineva aer rece pe mine.

Mi s-a părut ciudat inițial, sa nu simt aer rece ca intra prin față, ci prin alea de pe spate.

Edited by RareÈ™
  • 4 months later...
Posted

Cu soft+CAI si turbina stock ajunge la calutii aia. Daca a umblat si la turbo, atunci ajunge lejer si chiar trece peste. Un prieten avea gti de vreo 360cp. Era o aventura plecarea de pe loc :LMAO:

Posted (edited)

Si de ce razi?

Pentru ca tractiune :)

Avea mai mult decat E34? Nu pot sa cred.

Ciupa suge o eugenie :lollipop: Edited by MAS