Jump to content

Kipiliruri - Cumparari, Vanzari, Troc

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

bre daca intereseaza pe careva un dsrl nikon d3000 cu un obiectiv tamron 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Nikon-f sa imi zica, il dau cu oricat numai sa scap.

habar nu am cat sa cer,  stiu ca obiectivul nou e vreo 300 de euro acum.

abia e folosit nu stiu daca are 400 de shot-uri in 5 ani... :) 

il dau si cu geanta, incatcator etc... 

Edited by Mishoo
Posted (edited)

plm am fost pe drumuri pana in ro, am avut de alergat ceva .

chiar am zis ca am zis dau cu oricat si il dau cu oricat..ma cac pe el ca sta pe un raft  de pomana.. 

aparatul e in tulcea. banuiesc ca il pot ambala cumva si sa il pun la curier.. deci daca chiar il vreti,mesaj pe pm...

eu mi-am luat un nikon p340, incape in buzunar langa telefon, sunt satul sa port un kil de gat. 

Edited by DOMI
Posted

.

chiar am zis ca am zis dau cu oricat si il dau cu oricat..ma cac pe el ca sta pe un raft  de pomana.. 

kip te-ai scos, 100 de iuro cu caca pe el cu tot :lol:

sau daca pui o virgula dupa "raft" il poti lua si de pomana

Posted

Dacă e la curier înseamnă că nu s-a dus Similea după el. Ceea ce nu înseamnă neapărat că nu e un bulangiu...

Posted

Eu am glumit. Am avut si eu la fel si l am dat tot din considerente de marime. Sa l foloseasca cu placere!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Imi vand LG G3-ul, e de 32GB spatiu de stocare si 3GB RAM memorie, mai are 17luni garantie la quickmobile (cumparat in 30.12.2014), m-am saturat de el dupa episodul cu nevoia de a reseta sistemul de operare. Acum merge bine insa am eu un pitic pe creier.

Are o julitura in partea de jos, a aterizat pe beton, ecranul e intreg, are sticla de protectie securizata pe ecran (avea si in momentul aterizarii, probabil fiind si motivul pentru care a scapat ecranul fara sa crape).

Pret : 1500lei, nu mai las nimic, pe olx e la 1680lei, nou nout e 1900lei minim.

Edited by jeezy