Dan98 Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 in cluj n-am nici macar un restaurant turcesc sau grecesc decent Quote
jeezy Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 (edited) la aia de pe calea turzii ai fost? marhaba? grecesc este unul in tg. mures si unul in alba iulia, pe cluj nu stiu sa fie cel mai bun peste l-am mancat in tenerife, biban in crusta de sare, o terasa ponosita si mica dar cu mancare deosebita si paella era magnifica, cremoasa cumva, nu s-au zgarcit deloc Edited October 3, 2021 by jeezy Quote
Scufi Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 misto alea gatite in crusta de sare si puiul se poate face asa Quote
jeezy Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 (edited) 14 minutes ago, Scufi said: misto alea gatite in crusta de sare da, e jmecherie. am intrebat-o pe chelnerita daca nu e comestibila pielea de peste, gen soricu de porc insa a zis ca nu e ok am mers de 2 ori sa mancam acolo, dezmat de-a dreptul, 4 persoane am platit 120€ cu tot cu bauturi plus ca faceam 1min pe jos de la cazare pana acolo, mai bine nici ca se putea 14 minutes ago, Scufi said: puiul se poate face asa n-am incercat vreodata de fapt nu mananc mai deloc pui, numai la disc gatit cu finalizare in untura hai ca am gasit un video cu bibanu in sare FullSizeRender.mov Edited October 3, 2021 by jeezy Quote
Dan98 Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 31 minutes ago, jeezy said: la aia de pe calea turzii ai fost? marhaba? grecesc este unul in tg. mures si unul in alba iulia, pe cluj nu stiu sa fie cel mai bun peste l-am mancat in tenerife, biban in crusta de sare, o terasa ponosita si mica dar cu mancare deosebita si paella era magnifica, cremoasa cumva, nu s-au zgarcit deloc azi am bagat un gratar de la macelaria lor din zorilor, sunt departe si asa, iau doar adana kebab, atat e comestibil Quote
jeezy Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 de la macelarie nu am luat insa la restaurant pareau bunicei, am fost la o zi de nastere Quote
Scufi Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 cat e o adana la polul opulentei, cluj Quote
Bogdan Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 7 hours ago, Simi ON said: Atata poate Cubotul :))))))))))))))) Quote
jeezy Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 o zama cinstita de salata cu carne afumata de la garnita si “jumari” dinalea din slanina afumata asezonata generos cu usturoi Quote
Simi ON Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 nu mai tin bai keto, nu mai radeti te faci ca un buhai, dupa, ca doar n-oi avea bucatar sa-mi gateasca toata viata fonfleuri ce-i drept slabesti, repede. da admit ca eu nici nu mai mancam mai nimic, mi se ...acrise (lol) de grasimi Quote
Pole Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 41 minutes ago, Scufi said: Aici ceva keto. Maduva e miez WOW, sa-mi fut una cum arata! Quote
Simi ON Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 Zici ca Pol cauta motive sa futa una Quote
Scufi Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 (edited) Jumari decente, chiar moi si carnoase la Penny, 12 lei 250g Nici sarate de sa-ti piara cheful Edited October 7, 2021 by Scufi 1 Quote
Dan98 Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Penny nici nu stiu unde mortii lui e in Silicon Valley Quote
Bogdan Posted October 9, 2021 Report Posted October 9, 2021 4 hours ago, Pole said: si un dovleac Poate il face 4x4 daca vine ursitoarea potrivita. 1 Quote
Recommended Posts