Guest Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Tin minte printr-a 6-a or so au adus la muzeu' banatului ceva mumii din egipt. Erau si ceva organe imbalsamate, evident si ceva pule de faraoni. Cand am vazut vita aia lu' jizzy mi am amintit. Quote
Pole Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 IMG_20151218_181813.jpg Una dureroasa.....raaaaaain? Vita la tigaie cu avocado, fuck yeah. vita aia este o insulta, steak-ul de vita se mananca numai rare sau blue (pentru cunoscatori), orice alta varianta este o magarie. si cel mai bun este t-bone sau rib eye. vorba lui blue, zici ca-s moaste bucatile alea. Quote
Scufi Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 depinde. sunt restaurante care nu-ti fac mai jos de medium rare din pricina foodborne disease Quote
Pole Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 naspa, la red angus sau hard rock, ti-l fac si blue, fix cum place la matzu meu. Quote
jeezy Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 depinde. sunt restaurante care nu-ti fac mai jos de medium rare din pricina foodborne disease Mersi ! naspa, la red angus sau hard rock, ti-l fac si blue, fix cum place la matzu meu. Poate o sa te caci o tenie intr-o zi, vita aia este o insulta, steak-ul de vita se mananca numai rare sau blue (pentru cunoscatori), orice alta varianta este o magarie. si cel mai bun este t-bone sau rib eye. vorba lui blue, zici ca-s moaste bucatile alea. Viata aia nu e asa pretentioasa ca tine, e facuta la tigaie, fara grasime, e ce imi place mie.Pe exterior pare arsa din cauza ca e facuta pe aragaz si nu la gratar. Si mai spune-mi cum ti-ai dat tu seama cat e de facuta la interior daca nu ai taiat-o? Ti-ai dat cu presupusul. 3 bucati sunt medium rare si 2 sunt undeva sub medium rare, se vede o dunga albastra in sectiune. Quote
Scufi Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Ho bai ca nu te arde nimeni. Aia arata well made. Quote
Pole Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Mersi ! Poate o sa te caci o tenie intr-o zi, Viata aia nu e asa pretentioasa ca tine, e facuta la tigaie, fara grasime, e ce imi place mie.Pe exterior pare arsa din cauza ca e facuta pe aragaz si nu la gratar. Si mai spune-mi cum ti-ai dat tu seama cat e de facuta la interior daca nu ai taiat-o? Ti-ai dat cu presupusul. 3 bucati sunt medium rare si 2 sunt undeva sub medium rare, se vede o dunga albastra in sectiune. ne relaxam ? Quote
jeezy Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Ho bai ca nu te arde nimeni. De la arata a well made pana la arata a moaste, e cale lunga, da-o in ma-sa de treaba. ne relaxam ? Sunt relaxat, insa treaba cu moastele e de cacat, prespun ca intelegi. Aia arata well made. Nu contest ca arata, dar cum am zis, carne facuta la foc mare, in tigaie, se arde usor de exterior. Daca bucata e groasa, doar pe exterior e facuta, pe interior e roz ca o p#zda virgina. Quote
manole2000 Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Similea prefera vita argentiniana. Este mult mai docila. Quote
Scufi Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 pai si rib eye-ul tot in tigaie se face doar ca e cu fund gros. in 3 minute e gata Quote
MAS Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Gizi e sensibil la păpică. Cine-ar fi crezut? Quote
jeezy Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 pai si rib eye-ul tot Doar ca eu nu am avut rib eye. Niste vrabioara si o bucata de muschi. In conditiile date, a iesit magnifica. Quote
Pole Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Tin minte printr-a 6-a or so au adus la muzeu' banatului ceva mumii din egipt. Erau si ceva organe imbalsamate, evident si ceva pule de faraoni. Cand am vazut vita aia lu' jizzy mi am amintit. bai gizi, pe asta l-ai ratat Quote
jeezy Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) Sa-mi papi vita, albastruiule . bai gizi, pe asta l-ai ratat Nu l-am ratat, dar i-am dat-o cu substrat (daca a asemanat vita cu putulica de faraon....). Gizi e sensibil la păpică. Cine-ar fi crezut? Vrei niste suc de banane cu biscuiti ? Edited December 20, 2015 by jeezy Quote
Scufi Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 vezi ca a lui gizi sunt asa de vechi ca au tras si apa Quote
umbrella Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Ma ce aveti? Va certati pe antricoate? Quote
MAS Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) Cheesy mi-a șoptit c-ar vrea sa i se spuna Suzanna Edited December 20, 2015 by MAS Quote
umbrella Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) crema de branza gorgonzola , prosciuto si cranberry deshidratat crema de branza feta cu piper macinat mare, somon afumat si busuioc fresh pate de rata, unt, ierburi de provance, chili si cireasa amara Maine la munca toata lumea aduce cate ceva de mancare Am muncit ceva la ele Edited December 20, 2015 by umbrella 3 Quote
rain Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Ba sincer mie imi place cum arata vita din farfuria lui jeezy, si sunt sigur ca a fost si gustoasa. Umbrella, fuck you! Quote
jeezy Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 (edited) Ba sincer mie imi place cum arata vita din farfuria lui jeezy, si sunt sigur ca a fost si gustoasa. Gustoasa bre...si mai am vreo 3 bucati . Edited December 21, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 adica mai ai friptura din 18 decembrie ? o lasi la invechit sau cum ? 2 Quote
Recommended Posts