rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 ifx, am 31 impliniti ) jeezy, norocul meu ca nu-s religios ) Quote
Flappy Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Scufi era domnul cu caruia-i propuneam sa discutam dupa varsta aia. Si eu am grija de mine. beau pana crap, un pachet+ pe zi de iarba dracului, cafele toata ziua, mananc pe la 3 noaptea o sunca afumata cu ceapa si pot continua cu ritualurile mele cotidiene. droguri n-am încercat, da' nici nu am exclus total ideea. Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Aia cu grasimea o inteleg, dar pe-aia cu tigarile nu ... fiecare face cum ii pofteste inima (pana la un anumit punct), presupun ca se vor schimba toate astea cand va ajunge cutitul la os Quote
SLY Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Rain poti folosi uleiul de masline,nu e scump si contine grasimi sanatoase spre deosebire de uleiul de floare Oricum nu i deloc indicat sa elimini total grasimile din alimentatie pentru ca sunt esentiale in buna functionare a organelor Problema se pune in tipul si cantitatea de grasime folosita Quote
Flappy Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Haha. Multi înainte, scuze. o sa ma las vreodata. cand s-o lasa Similea. Sau Rares. Sau Mas. Ce sa mai continui. vad eu pe cine iau ca reper. Quote
Simi ON Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 poti rade 4 rosii, plus juma de catel de usturoi si cimbru plus sare si (eventual) piper sau un ardei iute in tigaie, peste care pui ouale asa de bun iese de te lingi pe deste. na, fara tigai speciale, uleiuri si alte nebunii Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 (edited) sly, uleiul de masline nu e recomandat pentru prepararea termica, iar cel de calitate - extravirgin prin presare la rece este scump! Grasimile bune pt organism le iau din alune crude, seminte, peste etc, nu din tigaie. Similea, delicioasa reteta! ifx, ia cu paine de la similea, mai spune ceva! ) scufi, cu RAZATOAREA! ce intrebari dom`ne! Edited June 16, 2015 by rain Quote
Scufi Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 ia pune tu mana pe o rosie si da-o pe razatoare. zi-mi ce iese dupa. 1 Quote
Flappy Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Eu imi fac oua ochi in untura, lol. ca p-asta nu v-am zis-o. adica intai prajesc sunca si pe urma urmeaza ouale, in grasimea incinsa ramasa de la sunca. alt gust, ascultati la colegul vostru de forum. da, sunt si mici dezavantaje ia pune tu mana pe o rosie si da-o pe razatoare. zi-mi ce iese dupa. dupa pun vodca. Măriuca însângerata. 1 Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 ia pune tu mana pe o rosie si da-o pe razatoare. zi-mi ce iese dupa. eram ironic, presupun ca similea s-a referit la taierea rosiilor cubulete, prin "rade 4 rosii" Quote
Bogdan Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Extremele astea sunt de evitat. Nici sa nu mananci in baie de ulei, dar nici sa te feresti de o picatura de ulei. Quote
SLY Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Hai ma sa fim seriosi,sunt de 100 de ori mai nocive substantele bagate in alimente decat faptul ca ti prajesti 4 ochiuri in tigaie dimineata Nici nu e clar in ce masura afecteaza organismul,oricum depinde mult de fiecare individ Sunt persoane care au facut cancer fara sa puna tigara sau alcool in gura 3 Quote
Bogdan Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Eu zic ca un pachet d-ala de chipsuri sau snacks-uri te baga in boala mai rau decat 10 oua facute in untura. Quote
umbrella Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 n-ati inteles, similea cultiva rosii paroase sa-i faca in ciuda lui rares 2 Quote
jeezy Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 jeezy, norocul meu ca nu-s religios ) Nici eu nu-s dar o pelicula de grasime cade bine. Aluneca mai bine mancarea, cum se zice. Quote
Simi ON Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 eram ironic, presupun ca similea s-a referit la taierea rosiilor cubulete, prin "rade 4 rosii" nu, nu cubulete, dai pe razatoarea ieftina de 5 lei rosiile, pe fata cu striatiile cele mai mari ma, voi pe ce lume traiti? baeti de oras Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Extremele astea sunt de evitat. Nici sa nu mananci in baie de ulei, dar nici sa te feresti de o picatura de ulei. Nu ma feresc de o picatura de ulei, dar il prefer in salata, nu incins in tigaie. Hai ma sa fim seriosi,sunt de 100 de ori mai nocive substantele bagate in alimente decat faptul ca ti prajesti 4 ochiuri in tigaie dimineata Nici nu e clar in ce masura afecteaza organismul,oricum depinde mult de fiecare individ Sunt persoane care au facut cancer fara sa puna tigara sau alcool in gura De acord cu tine, dar de cele mai multe ori nu ai de ales pe partea aia, deci ramane sa fac ajustari cum si pe unde pot Quote
Simi ON Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 poti manca 10 oua pe zi, daca renunti la galbenus ca sa nu mai vorbim de ouale de gaini de tara, crescute cu ce trebe in aer curat. incomparabile. respectiv asta da diferenta, chiar nu mai conteaza uleiul. 1 Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Sincer prefer galbenusul ala de ou decat uleiul asta din comert. Quote
Scufi Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Pune unt, ies mai bune. Eu cel putin asa fac la omleta, ca ochiurile nu prea ma atrag de sine statatoare. iti zic si niste prajituri/placinte cu untura de rata de preferi sa iti dispara patratelele. Quote
Simi ON Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 ieri am halit poale-n brau, bicies. za la mama lor, gen Quote
rain Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 (edited) Stau cu dusmanul (ciocolata) in frigider de 2 luni si inca rezist, deci pofta mare la prajituri/placinte! ieri am halit poale-n brau, bicies. za la mama lor, gen am mancat si eu duminica o bucata de placinta dobrogeana cu branza Cu dedicatie pt ifix Edited June 16, 2015 by rain Quote
jeezy Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 (edited) Bai rain, nu joci corect cu poza aia. Adica am mancat mai devreme, dar cu minunea aia cu bacon, imi vine sa mai mananc odata. Edited June 16, 2015 by jeezy Quote
Recommended Posts