Jump to content

Recommended Posts

Posted

OK. Si Blue sa zis ca nu s-a putut loga de pe telefon, dar nu am inteles exact de ce.

Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii? Eu am Android si nu am sesizat nici o problema.

De cand nu te mai poti loga, si ce inseamna ca nu te mai poti loga? Nu-ti mai accepta userul, ai vreo eroare, ce anume vezi din forum?

Posted

OK. Si Blue sa zis ca nu s-a putut loga de pe telefon, dar nu am inteles exact de ce.

Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii? Eu am Android si nu am sesizat nici o problema.

De cand nu te mai poti loga, si ce inseamna ca nu te mai poti loga? Nu-ti mai accepta userul, ai vreo eroare, ce anume vezi din forum?

E vorba de iOS. Inainte nu era nevoie sa ma loghez pentru ca i-am dat remember password si eram intotdeauna logat.

Acum bag username-ul si parola si imi arata ca se incarca si apoi imi apare prima pagina. Insa tot nu sunt logat. Am incercat de mai multe ori si de fiecare data e la fel.

De 2-3 zile.

Posted

Marti spre miercuri am facut un upgrade de la IPB 3.4.7 la 3.4.8. Probabil ca de atunci a aparut problema.

Pe Android merge OK, deci probabil e ceva legat de iOS.

O sa incerc si eu maine de pe un iOS sa vad cum face si sa stiu sa le explic si o sa deschid un tichet la IPB.

Posted

New content e la stream activity, pare mai greu de intuit. Asta de acum parca e mai user friendly

Ca si avantaj, pot sa vad cand ma minuseaza Ificsu

Ce, hahalero?! Credeai ca te uit? :D

• Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.