Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne-a hackuit gafaila de la procuratura

Sau n-a platit kip serveru' pe luna trecuta... :(

Posted

S-a cam rezolvat ce a fost de rezolvat. In principiu, forumul ar trebui sa se miste mai bine.

Posted

Mie cand dau refresh imi apare atat new content-ul de aici, cat si cel de pe bmwclub si miresici.ro. este un feature nou, solicitat de Similea.

• Upvote 1
Posted

Mi-a dat cu virgula rau aici. M-am luminat:

pezevénghi (pezevénghi), s. m. â€“ CodoÈ™, È™arlatan, pungaÈ™. – Var. pezevenchiu. Tc. pezevenk â€º per. pá¿‘sÄhäng â€žghid†(Șeineanu, II, 295; Lokotsch 1658), cf. ngr. Ï€ÎµÎ¶ÎµÎ²Î­Î³Ï°Î·Ï‚, alb., bg., sb. pizavenk. â€“ Der. pezevenghe, s. f. (codoașă); pezeventlîc, s. n. (proxenetism, È™arlatanie). 
Sursa: DER (1958-1966) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greÈ™eală | Permalink

• 4 months later...
Posted

Imi cer scuze pentru intrerupere, a fost o problema tehnica aparuta dupa ce am instalat un add-on pentru forum. Dupa instalare nu s-a mai putut loga nimeni.

Am revenit la setarile anterioare si totul pare OK acum.

• 1 month later...
Posted

Nefunctionarea forumului intre orele 1-20 s-a datorat unei defectiuni a serverului.

Am gasit o rezolvare temporara si acum forumul functioneaza.

In cursul zilei de maine va mai fi o intrerupere, pentru schimbarea unor componente in server.

Posted

In cursul diminetii de maine va mai fi o intrerupere de 1-2 ore pentru schimbarea unor componente in server.

• 2 weeks later...
Posted

Daca aveti timp si chef, aruncati o privire aici: http://i4.ibmw.ro .

Este o copie temporara a forumului de acum cateva zile, portata pe o versiune mai noua de IPB (4.0.5.1 fata de 3.4.8 care este versiunea actuala a forumului).

Sunt valabile exact aceleasi conturi ca si aici.

Ma gandesc ca in perioada urmatoare sa migram pe noua versiune, daca nu gasim impedimente majore.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.