Jump to content

Recommended Posts

Posted

La ora 12:00 forumul va fi oprit aproximativ 10 minute pentru o operatie de mentenanta.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente provocate de aceasta intrerupere.

• 3 weeks later...
Posted

Forumul va fi oprit intre orele 15:00 - 15:30 pentru executarea unor operatiuni de mentenanta.

• 2 months later...
Posted

In cursul zilei de azi am fost tinta unor atacuri. Nu a fost vizat forumul in special, ci mai degraba serverul pe care este gazduit forumul.

Atacurile s-au oprit, dar trebuiesc facute niste verificari pentru a vedea daca totul este OK. Pentru asta serverul va fi oprit pe perioada verificarilor. Durata estimata a intreruperii este de 60 de minute, daca totul este OK.

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Forumul va fi oprit aproximativ 30 de minute pentru ceva reconfigurari.

Daca nu o sa va mai puteti conecta, incercati sa dati un flush la inregistrarile din DNS: ipconfig /flushdns.

Posted

incercati sa dati un flush la inregistrarile din DNS: ipconfig /flushdns.

Similea si acum cauta cum sa dea flush la DNS.

Posted (edited)

asta chiar era un "topic perfect valabil"

sly

aaa, nu stiu ce setari a facut paul, se misca foarte bine forumul

Edited by umbrella
Posted

Din pacate inca nu am terminat de facut toate setarile necesare, asa ca vor mai fi unele mici intreruperi.

Posted

Am facut un upgrade la forum. Vad ca acum functioneaza corect copy-paste si din IE11.

Si parca nu mai e nici intarzierea aceea la postare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.